Onze

FILOSOFIE

In restaurant de Mallemolen vinden wij gastvrijheid, kwaliteit en service de drie hoofdingrediënten van een geslaagde avond uit. Dat ziet u terug in de houding van ons personeel, de inrichting van ons restaurant en dat proeft u in de liefde voor de producten die we gebruiken. Pure, frisse, verse ingrediënten voor de bereiding van uw gerechten. U vind regelmatig nieuwe producten terug op onze kaart, al is het maar omdat de seizoenen wisselen. Of het nu om het asperge-seizoen, het zomerseizoen of het wildseizoen gaat, volgens ons heeft u dus altijd wel een reden om terug te komen…

Onze

KEUKEN

In de op de “Franse keuken” gebaseerde keuken wordt met passie en hartstocht gewerkt aan prachtige gerechten met de beste ingrediënten. Veel regionale producten, maar ook het allerbeste dat binnen en buitenland te bieden hebben wordt verwerkt tot een prachtig plaatje voor het oog en voor de smaakpapillen. Restaurant de Mallemolen is geopend voor een heerlijke lunch of diner. Wij kunnen u ook meer dan 50 verschillende wijnen aanbieden. Wij hebben plaats voor 35 personen en zijn een prima locatie voor vergaderingen, proeverijen of een jubileum.

Leuk dat u komt eten!

Reservering
Als u een reservering bij ons plaatst, of het nu telefonisch, per e-mail of via reserveringsformulier is, dan zullen wij uw reservering altijd binnen 24 uur bevestigen. Mocht u niks van ons hebben gehoord neem dan contact met ons op via tel. 0182-515430.