Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto

€ 11,75

Drieluik van vegetarische voorgerechtjes:

Kroketje van rode biet met crème van Aceto Balsamico

Preisoep met schilfers van Stolwijkse boerenkaas

Gegratineerde gerijpte geitenkaas met vijgencompote

-vegetarisch-

€ 10,75

Salade met flakes van gerookte makreelfilet

Geserveerd met gemengde salade, bleekselderij, appel en wasabimayonaise

€ 9,75

Groene salade van gemengde sla en rucola

Met crunch van gebrande walnoten, groene asperges en notendressing

-vegetarisch-

€ 9,75

Parade van scampigerechtjes

Scampikroketje geserveerd met een dip van aioli

Bisque van scampi’s met lente-ui

Spies van gebakken scampi’s met wasabimayonaise

€ 12,50

Gebraden kwartelborstjes

Met een gemengde salade, uitgebakken spekjes, gebakken kwarteleitje en lente-ui dressing

€ 11,50

Proeverij van lamsvlees

Salade met reepjes lamsrollade en kruidendressing

Bitterbal van lamsvlees met honing-tijm mayonaise

Spies van plakjes huisgerookte lamsbiefstuk met groene chimichurri

€ 13,50

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Met knolselderijmousseline en gemberjus

€ 14,75

Gebakken coquilles St. Jacques

Geserveerd met zalf van rode biet en truffelroom

€ 14,75

Duet van paddenstoelen en truffel

Paddestoelenkroketje geserveerd met truffelmayonaise

Stoofpotje van paddestoelen en truffelkaas uit de Krimpenerwaard

-vegetarisch-

€ 10,50

SOEPEN

Romige soep van Dijonmosterd

Met uitgebakken spekjes

 

€ 6,50

Gebonden preisoep

Met schilfers van Stolwijkse boerenkaas

-vegetarisch-

€ 6,50

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Stamppot van knolselderij en gestoofde paddestoelen

Begeleid door mix van gebrande noten, gebakken appelpartjes, rucola en saus van appelstroop

€ 22,00

Gegrilde groene asperges geserveerd met groene kruidenrisotto

Met schilfers van Stolwijks boerenkaas en bieslook Hollandaise

€ 22,00

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet

Geserveerd met spinazierisotto, groene asperges en saffraansaus

€ 23,50

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques

Met kruidenmousseline, gestoofde bospeen en lente-ui, begeleid door bieslook Hollandaise

€ 24,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Filet en krokant gebakken buikspek van duurzaam varkensvlees

Begeleid door aardappelmousseline met Stolwijkse boerenkaas, gestoofde lente-ui en peterseliejus

€ 23,50

Duet van kalfsvlees met truffeljus

Rosé gebraden kalfsmedaillon met gestoofde kalfswang, begeleid door paddestoelenrisotto en groene asperges

€ 26,50

Proeverij van gevogelte met saus van appelstroop

Eendenborstfilet geserveerd met compote van appel

Kwartelborstje begeleid door roergebakken spinazie

Parelhoenfilet op zalf van rode biet

€ 25,50

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met stamppot van rucola en Saint Agur (Franse blauwschimmel), uiencompote en saus van rode port

€ 32,50