Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Met gemengde salade, schilfers van Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto
€ 11,75
Drieluik van vegetarische voorgerechtjes:
Kroketje van rode biet met crème van Aceto Balsamico
Preisoep met schilfers van Stolwijkse boerenkaas
Gegratineerde gerijpte geitenkaas met vijgencompote
-vegetarisch-
€ 10,75
Salade met flakes van gerookte makreelfilet
Geserveerd met gemengde salade, bleekselderij, appel en wasabimayonaise
€ 9,75
Groene salade van gemengde sla en rucola
Met crunch van gebrande walnoten, groene asperges en notendressing
-vegetarisch-
€ 9,75
Parade van scampigerechtjes
Scampikroketje geserveerd met een dip van aioli
Bisque van scampi’s met lente-ui
Spies van gebakken scampi’s met wasabimayonaise
€ 12,50
Gebraden kwartelborstjes
Met een gemengde salade, uitgebakken spekjes, gebakken kwarteleitje en lente-ui dressing
€ 11,50
Proeverij van lamsvlees
Salade met reepjes lamsrollade en kruidendressing
Bitterbal van lamsvlees met honing-tijm mayonaise
Spies van plakjes huisgerookte lamsbiefstuk met groene chimichurri
€ 13,50
WARME VOORGERECHTEN
Krokant gebakken kalfszwezerik
Met knolselderijmousseline en gemberjus
€ 14,75
Gebakken coquilles St. Jacques
Geserveerd met zalf van rode biet en truffelroom
€ 14,75
Duet van paddenstoelen en truffel
Paddestoelenkroketje geserveerd met truffelmayonaise
Stoofpotje van paddestoelen en truffelkaas uit de Krimpenerwaard
-vegetarisch-
€ 10,50
SOEPEN
Romige soep van Dijonmosterd
Met uitgebakken spekjes
€ 6,50
Gebonden preisoep
Met schilfers van Stolwijkse boerenkaas
-vegetarisch-
€ 6,50
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Stamppot van knolselderij en gestoofde paddestoelen
Begeleid door mix van gebrande noten, gebakken appelpartjes, rucola en saus van appelstroop
€ 22,00
Gegrilde groene asperges geserveerd met groene kruidenrisotto
Met schilfers van Stolwijks boerenkaas en bieslook Hollandaise
€ 22,00
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet
Geserveerd met spinazierisotto, groene asperges en saffraansaus
€ 23,50
Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques
Met kruidenmousseline, gestoofde bospeen en lente-ui, begeleid door bieslook Hollandaise
€ 24,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Filet en krokant gebakken buikspek van duurzaam varkensvlees
Begeleid door aardappelmousseline met Stolwijkse boerenkaas, gestoofde lente-ui en peterseliejus
€ 23,50
Duet van kalfsvlees met truffeljus
Rosé gebraden kalfsmedaillon met gestoofde kalfswang, begeleid door paddestoelenrisotto en groene asperges
€ 26,50
Proeverij van gevogelte met saus van appelstroop
Eendenborstfilet geserveerd met compote van appel
Kwartelborstje begeleid door roergebakken spinazie
Parelhoenfilet op zalf van rode biet
€ 25,50
Tournedos van de ossenhaas
Geserveerd met stamppot van rucola en Saint Agur (Franse blauwschimmel), uiencompote en saus van rode port