Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise

 

€ 12,50

Gerookte Noorse zalmfilet

Geserveerd met een salade van Hollandse asperges, veldsla en bieslookcrème

€ 13,50

Aspergesalade met Hollandse asperges

En gekookte hoeveham, tartaar van biologische scharreleieren en peterseliedressing

(ook vegetarisch mogelijk)

€ 11,00

Drieluik van gevogelte

Salade met gerookte parelhoenfilet, gebakken spekjes en schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico

Bitterbal van eendenrilette met truffelmayonaise

Gebraden kwartelborstjes met partjes gebakken appel en saus van appelstroop

€ 13,50

Gemengde salade met rucola en grove ratatouille

Van paprika, aubergine en courgette, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en crunch van gebrande walnoten, begeleid door een notendressing

-vegetarisch-

€ 10,75

Proeverij van lam

Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ lamsvlees

Bitterbal van lam met knoflookmayonaise

Salade met huisgerookt lamsvlees, Hollandse asperges en peterseliedressing

€ 13,50

Groene salade met rucola, veldsla en groene asperges

Geserveerd met Brabantse biologische blauwschimmelkaas en tuinkruidendressing

-vegetarisch-

€ 10,75

Parade van asperges

5 verschillende aspergegerechtjes, warm en koud, speciaal geselecteerd door chef-kok Peter Ponsioen

€ 16,50

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles Saint Jacques

Met gegrilde Hollandse asperges en kruidensabayon

€ 15,00

Gebakken kwartelborstjes

Geserveerd met partjes gebakken appel en saus van appelstroop

€ 13,50

Vegetarisch asperge drieluik

Kroketje van Hollandse asperges geserveerd met peterseliemayonaise

Romige aspergesoep met tartaar van biologische scharrelei

Stoofpotje van groene- en Hollandse asperges met oude Stolwijkse boerenkaas

-vegetarisch-

€ 12,50

SOEPEN

Courgettesoep

Met snippers van gerookte Noorse zalm

 

€ 7,00

Romige aspergesoep

Met tartaar van biologisch scharrelei

-vegetarisch-

€ 7,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Bonbon van gegrilde courgette

Met vulling van risotto en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met gepofte cerise tomaatjes en kruidensaus

€ 23,50

Hollandse asperges

Met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van biologische scharreleieren en zacht-romige saus van oude Stolwijkse boerenkaas

€ 23,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en kruidensabayon

€ 24,50

Gebakken Noorse zalmfilet

Begeleid door Hollandse asperges,

gekookte peterselie-aardappeltjes en beurre blanc

€ 24,50

Gebakken coquilles Saint Jacques

Geserveerd met citroenrisotto, roergebakken spinazie en Hollandaisesaus

€ 25,00

VLEES HOOFDGERECHTEN

Filet van het Gaasterlander kruidenvarken

Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en peterseliejus

€ 24,50

Op klassieke wijze geserveerde Hollandse asperges

Asperges met gekookte peterselie-aardappeltjes, gekookte hoeveham, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus

€ 23,50

Filet van het Nieuw-Zeelands lam

Begeleid door mousseline met oude Stolwijkse boerenkaas, Hollandse asperges en saliesaus

€ 27,50

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met stamppot van rucola en gorgonzola, partjes gebakken peer en saus van rode port

(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder gorgonzola)

€ 32,50

Parelhoenfilet

Begeleid door bietenrisotto, roergebakken spinazie en paddestoelensaus

€ 24,50