Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise
€ 12,50
Lauwwarme gerijpte geitenkaas
Gegratineerd met honing, walnoten en rozemarijn, begeleid door een salade van rucola, gebakken partjes peer en honingdressing
-vegetarisch-
€ 10,50
Parade van Noorse zalm
Salade met geplukte zalmfilet, gegaard in de rookoven, geserveerd met een salade van bleekselderij, appel, bieslook en mierikswortelcrème
Roosje van gerookte zalm begeleid door bieslookmayonaise
Tartaartje van gemarineerde zalm met dillecrème
€ 13,50
Proeverij van boerderijeend
Bitterbal van eendenrilette geserveerd met cranberrydip
Salade met gerookte eendenborstfilet en dressing van rinse appelstroop
Op de huid gebraden eendenfilet begeleid door gemarineerde pruimen en portsaus
€ 13,50
Gebraden kwartelborstjes
Geserveerd met gebakken kwarteleitje, op een salade met geroosterde pastinaak, uitgebakken pancetta, stukjes appel en dressing van appelstroop
€ 13,50
Carpaccio van gegaarde knolselderij
Geserveerd met een salade van rucola, appel, rozijnen en crunch van walnoten, begeleid door crème van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
€ 10,50
WARME VOORGERECHTEN
Duet van scampi’s
Gepelde scampistaartjes gestoofd in romige knoflook-kruidensaus
Kroketje van scampi’s met chilimayonaise
€ 13,50
Krokant gebakken kalfszwezerik
Geserveerd met gemarineerde pruimen en saus van rode port
€ 15,75
Drieluik van warme vegetarische voorgerechtjes
Kroketje van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas met mosterd-dille mayonaise
Uiensoep begeleid door een kaaskrokantje
Stoofpotje van paprika, aubergine en courgette met glazuur van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
€ 13,50
Gebakken coquilles St. Jacques
Begeleid door knolselderijmousseline en truffelroom
€ 15,50
SOEPEN
Uiensoep
Begeleid door een kaaskrokantje van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas
-vegetarisch-
€ 7,00
Romige soep van Dijonmosterd
Geserveerd met uitgebakken spekjes
€ 7,00
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Rucolastamppot begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas
Geserveerd met geroosterde rode biet en schuim van Aceto Balscamico met een vleugje honing
€ 23,75
Torentje van spinazierisotto, geroosterde pastinaak en gorgonzola
Begeleid door partjes gebakken peer, crunch van walnoten en saus van rode port
€ 23,75
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken kabeljauwfilet
Geserveerd met truffelmousseline, geroosterde rode biet en truffelroom
€ 25,50
Gebakken coquilles St. Jacques
Begeleid door zalf van pompoen en pastinaak, geserveerd met salie beurre blanc
€ 25,00
Parade uit zee begeleid door Hollandaisesaus
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met gegrilde bospeen
Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie
Gebakken coquilles St. Jacques met kruidenrisotto
€ 26,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebraden filet van boerderijeend
Begeleid door zalf van pompoen en pastinaak, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico en honing
€ 25,50
Tournedos van de ossenhaas
Geserveerd met aardappelmousseline, mix van geroosterde paprika, aubergine en courgette met glazuur van Aceto Balsamico, begeleid door een jus van rode ui
€ 32,50
Gegrilde runderentrecote
Geserveerd met knoflookmousseline, roergebakken spinazie en rodewijnsaus
€ 27,50
Proeverij van kalfsvlees met Madeirasaus
Krokant gebakken kalfszwezerik begeleid door gebakken appelpartjes
Gestoofde kalfswang op knolselderijmousseline
Rosé gebraden kalfsmedaillon met roergebakken spinazie