Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, uitgebakken spekjes en basilicumdressing 

€11.00

Steak tartaar van pomodori tomaten

Geserveerd op guacamole, begeleid door Siciliaanse kappertjes, groene olijven en salsa verde
 -vegetarisch- 

€ 9,50

Drieluik van Noorse zalm

In de rookoven gegaarde ‘pulled’ Noorse zalmfilet met veldsla en bieslookcrème
Gebakken zalmfilet met roergebakken spinazie en Hollandaisesaus
Tartaar van gemarineerde zalm met wasabimayonaise 

€12,50

Torentje van geplukte makreelfilet

Met rucola, stukjes appel en bleekselderij, begeleid door wasabimayonaise 

€9,50

Proeverij van eend

Bitterbal van eendenrilette geserveerd met truffelmayonaise
Salade met gerookte eendenborstfilet en frambozendressing
Op de huid gebraden filet met appelcompote en Calvadossaus 

€ 13,50

Vitello Tonnato

Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met tonijnmayonaise en salade van rucola en veldsla.

€ 11,00

Salade met biologische couscous

Gegrilde courgette en aubergine, gerijpte geitenkaas, walnoten en dressing van groene pesto -vegetarisch- 

€ 9,75

Gegrilde filet van Albacore tonijn

Op een salade met zongedroogde tomaatjes, Siciliaanse kappertjes en groene olijven, geserveerd met chimichurri, (Tonijn is duurzaam gevangen)

€ 12,50

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met groene asperges en Madeirasaus

€14.50

Kroketjes van gerijpte geitenkaas

Geserveerd met chimichurri -vegetarisch- 

€ 11,00

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door groene kruiden risotto en citroen beurre blanc

€ 13,75

SOEPEN

Romige courgettesoep

Met snippers van gerookte Noorse zalm

€6,25

Soep van pomodori tomaten

Met groene pesto -vegetarisch-

€ 6,00

Zomerse

HOOFDGERECHTEN
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Tagliatelle

Met rucola, zongedroogde tomaatjes, geroosterde paprika en spinazie, gereserveerd met romige saus van groene pesto.

€21.00

Groene kruiden risotto

Begeleid door gegrilde groene asperges, cashewnoten, verkruimelde gerijpte geitenkaas en saus van Aceto Balsamico.

€ 21,00

VIS HOOFDGERECHTEN

Gegrilde filet van Albacore tonijn (duurzaam gevangen)

Geserveerd met tomaat-basilicumrisotto, mix van geroosterde zomergroenten en saus van groene pesto.

€24,75

Op huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door aardappelmousseline, gegrilde groene asperges en Hollandaisesaus.

€ 23,50

Duet van zalm en scampi’s

In knoflook en kruiden gestoofde Noorse zalmfilet en gepelde scampi’s
geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

€ 22,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Met Vlaamse friet en aioli, mix van geroosterde zomergroenten en knoflook-peterseliejus

€ 28,50

Filet van Nieuw-Zeelands Lam

Geserveerd met aardappelmousseline met Parmezaanse kaas, gegrilde groene asperges en saus van rozemarijn.

€ 24,50

Proeverij van gevogelte met saus van Grand Marnier

Eendenborstfilet geserveerd met compote van sinaasappel
Kwartelborstje op aardappelmousseline
Parelhoenfilet geserveerd met roergebakken spinazie

€ 24,50

Drieluik van kalfsvlees begeleid door Madeirasaus

Krokant gebakken kalfszwezerik begeleid door compote van appel
Zacht gegaarde kalfswang op knoflookmousseline
Ros gebraden kalfsmedaillon met roergebakken spinazie

€ 25,50