Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise

€ 12,50

Lauwwarme gerijpte geitenkaas

Gegratineerd met honing, walnoten en rozemarijn, begeleid door een salade van rucola, gebakken partjes peer en honingdressing

-vegetarisch-

€ 10,50

Parade van Noorse zalm

Salade met geplukte zalmfilet, gegaard in de rookoven, geserveerd met een salade van bleekselderij, appel, bieslook en mierikswortelcrème

Roosje van gerookte zalm begeleid door bieslookmayonaise

Tartaartje van gemarineerde zalm met dillecrème

€ 13,50

Proeverij van boerderijeend

Bitterbal van eendenrilette geserveerd met cranberrydip

Salade met gerookte eendenborstfilet en dressing van rinse appelstroop

Op de huid gebraden eendenfilet begeleid door gemarineerde pruimen en portsaus

€ 13,50

Gebraden kwartelborstjes

Geserveerd met gebakken kwarteleitje, op een salade met geroosterde pastinaak, uitgebakken pancetta, stukjes appel en dressing van appelstroop

€ 13,50

Carpaccio van gegaarde knolselderij

Geserveerd met een salade van rucola, appel, rozijnen en crunch van walnoten, begeleid door crème van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 10,50

WARME VOORGERECHTEN

Duet van scampi’s

Gepelde scampistaartjes gestoofd in romige knoflook-kruidensaus

Kroketje van scampi’s met chilimayonaise

€ 13,50

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met gemarineerde pruimen en saus van rode port

€ 15,75

Drieluik van warme vegetarische voorgerechtjes

Kroketje van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas met mosterd-dille mayonaise

Uiensoep begeleid door een kaaskrokantje

Stoofpotje van paprika, aubergine en courgette met glazuur van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 13,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door knolselderijmousseline en truffelroom

 

€ 15,50

SOEPEN

Uiensoep

Begeleid door een kaaskrokantje van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas

-vegetarisch-

€ 7,00

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

 

€ 7,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Rucolastamppot begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas

Geserveerd met geroosterde rode biet en schuim van Aceto Balscamico met een vleugje honing

€ 23,75

Torentje van spinazierisotto, geroosterde pastinaak en gorgonzola

Begeleid door partjes gebakken peer, crunch van walnoten en saus van rode port

€ 23,75

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Geserveerd met truffelmousseline, geroosterde rode biet en truffelroom

€ 25,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door zalf van pompoen en pastinaak, geserveerd met salie beurre blanc

€ 25,00

Parade uit zee begeleid door Hollandaisesaus

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met gegrilde bospeen

Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie

Gebakken coquilles St. Jacques met kruidenrisotto

€ 26,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebraden filet van boerderijeend

Begeleid door zalf van pompoen en pastinaak, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico en honing

€ 25,50

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met aardappelmousseline, mix van geroosterde paprika, aubergine en courgette met glazuur van Aceto Balsamico, begeleid door een jus van rode ui

€ 32,50

Gegrilde runderentrecote

Geserveerd met knoflookmousseline, roergebakken spinazie en rodewijnsaus

€ 27,50

Proeverij van kalfsvlees met Madeirasaus

Krokant gebakken kalfszwezerik begeleid door gebakken appelpartjes

Gestoofde kalfswang op knolselderijmousseline

Rosé gebraden kalfsmedaillon met roergebakken spinazie

€ 31,50