Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Salade van huisgerookte eendenborstfilet

Met rauwe witlof, biologische couscous en gemengde noten, geserveerd met frambozendressing

€ 10,50

Salade van biologische couscous

met rucola en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, begeleid door notendressing

-vegetarisch-

€ 9,50

Lentesalade met Hollandse asperges

En gekookte boerenham, tartaar van biologische scharreleieren en peterseliedressing

€ 9,75

Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met ‘pulled’ lamsvlees

Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, kruidensla en dressing van voorjaarsuitjes

€ 10,50

Gerookte Noorse zalmfilet geserveerd met Hollandse asperges

En salade van veldsla en bieslookcrème

€ 13,50

Proeverij van kalf

Spies van rosbief met dressing van Aceto Balsamico

Kroket van kalfswang met truffelmayonaise

Krokant gebakken zwezerik met appelcompote

€ 14,50

Salade van rucola en frisée met gerijpte geitenkaas,

appelstukjes, sultanarozijnen en dressing van Pedro Ximénez

-vegetarisch-

€ 9,75

Parade van asperges

5 verschillende aspergegerechtjes, warm en koud, speciaal geselecteerd door chef-kok Peter Ponsioen

€ 15,50

WARME VOORGERECHTEN

Kroketjes van Hollandse asperges en Stolwijks belegen

Geserveerd met romige saus van groene kruiden

-vegetarisch-

€ 10,50

Gebraden kalfszwezerik

Geserveerd met appelcompote en Calvadossaus

 

€ 14,50

Stoofpotje van gepelde scampistaartjes

Gegaard in knoflook-kruidensaus

€ 11,50

SOEPEN

Bouillon van pomodori tomaten

Met verse basilicum

-vegetarisch-

€ 6,25

Romige soep van Dijonmosterd

Met uitgebakken spekjes

 

€ 6,25

Romige aspergesoep

Met tartaar van biologisch scharrelei en gehakte peterselie

-vegetarisch-

€ 6,25

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Bonbon van gegrilde courgette

gevuld met risotto en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met gepofte cerise tomaatjes en saus van rucola-pesto

 

€ 21,50

Stamppotje van rode biet, rucola en gerijpte geitenkaas

begeleid door gebrande walnoten, gebakken peer en saus van Aceto Balsamico

€ 21,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en dragonsaus

€ 23,50

Gebakken Noorse zalmfilet

Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes,Hollandse asperges en beurre blanc.

€ 23,50

Gepelde scampi’s

Geserveerd met kruidenrisotto, geglaceerde bospeen en sabayon met vadouvan

€ 22,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

geserveerd met gebakken Nicola-aardappeltjes, grove ratatouille van geroosterde paprika, aubergine en courgette, begeleid door knoflook-kruidensaus

€ 31,50

Proeverij van gevogelte met saus van Grand Marnier

Eendenborstfilet geserveerd met gekarameliseerde witlof

Kwartelborstje op sinaasappelcompote

Parelhoenfilet geserveerd met aardappelmousseline

€ 30,50

Kogelbiefstuk van de os van de Veerstalhoeve te Gouderak

(kruising van melkvee en Belgisch Blauw dikbil rund)
Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, peterseliemousseline en kruidenjus.

€ 23,50

Op klassieke wijze geserveerde Hollandse asperges

Hollandse asperges met gekookte peterselie-aardappeltjes, gekookte boerenham, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus

€ 23,00

Filet van het Nieuw-Zeelands lam

Geserveerd met Parmezaanse kaas mousseline, Hollandse asperges en saliesaus.

€ 26,50