Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise

 

€ 12,50

Salade met ‘pulled’ Noorse zalmfilet

Met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met mierikswortelcrème

€ 11,50

Drieluik van vegetarische voorgerechtjes

Kroketje van paddestoelen met truffelmayonaise

Soep van zoete aardappel met crunch van cashewnootjes

Salade met rucola, veldsla, geroosterde rode biet, stukjes appel, rozijnen en gebrokkelde rijpe geitenkaas, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 11,50

Salade met reepjes gedroogde ham van het Gaasterlands kruidenvarken

Met grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, crunch van walnoten en kruidendressing

€ 11,25

Proeverij van boerderijeend

Bitterbal van eendenrilette geserveerd met cranberrydip

Salade met gerookte eendenborstfilet en dressing van rinse appelstroop

Op de huid gebraden eendenfilet begeleid door gemarineerde pruimen en portsaus

€ 13,50

Salade met reepjes huisgerookte parelhoenfilet

Met uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesarmayonaise

€ 11,75

Carpaccio van gegaarde knolselderij

Geserveerd met een salade van rucola, appel, rozijnen en crunch van walnoten, begeleid door crème van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 10,50

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met knolselderijmousseline en gemberjus

€ 15,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Geserveerd met zalf van zoete aardappel en citrus Hollandaise

€ 14,75

Duet van paddenstoelen en zoete aardappel

Kroketje van paddestoelen geserveerd met zoete aardappelfriet en truffelmayonaise

-vegetarisch-

€ 12,50

SOEPEN

Soep van zoete aardappel

Met schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse kaas en crunch van cashewnootjes

-vegetarisch-

€ 6,95

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

€ 6,95

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Cannelloni’s van gegrilde aubergine

Gevuld met grove ratatouille van paprika, aubergine, courgette en risotto, geserveerd met gepofte cerisetomaatjes en tomaat-basilicumsaus

€ 23,50

Torentje van rucolastamppot

Begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas, geroosterde rode biet, crunch van walnoten en schuim van Aceto Balscamico met een vleugje honing

€ 23,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Geserveerd met mosterdmousseline, geglaceerde bospeen en dillesaus

€ 25,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door paddestoelenrisotto, geroosterde rode biet en truffelroom

€ 25,00

Parade uit zee begeleid door Hollandaisesaus

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met geroosterde rode biet

Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie

Coquilles St. Jacques met knolselderijmouseline

€ 26,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Duet van het Gaasterlands kruidenvarken

Filet en krokant gebakken buikspek van duurzaam varkensvlees begeleid door kruidenmousseline, roergebakken spinazie en kruidenjus

€ 26,50

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met aardappelmousseline, grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette en knoflook

€ 32,50

Op de huid gebraden filet van boerderijeend

Begeleid door gekarameliseerde witlof, aardappelmousseline en saus van honing en abrikoos

€ 25,50

Proeverij van kalfsvlees met Madeirasaus

Krokant gebakken kalfszwezerik begeleid door gebakken appelpartjes

Gestoofde kalfswang op knolselderijmousseline

Rosé gebraden kalfsmedaillon met roergebakken spinazie

€ 29,50