Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise          

€ 11,75

Carpaccio van gemarineerde courgette

Geserveerd met groene salade, geroosterde paprika, verkruimelde fètakaas en citroen-kruidencrème

-vegetarisch-

€ 9,75

Gegrilde filet van Albacore tonijn (duurzaam gevangen)

Op een salade met zongedroogde tomaatjes, kappertjes en groene olijven, geserveerd met rode chimichurri

€ 13,50

Vitello Tonnato

Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met tonijnmayonaise en salade van rucola en veldsla

€ 11,00

Parade van geitenkaas

Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop

Bitterbal van jonge geitenkaas met chilimayonaise

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven, gepaneerd met geroosterd amandelschaafsel en honing

-vegetarisch-

€ 12,50

Drieluik van Noorse zalm

Roosje van gerookte Noorse zalmfilet met zoetzure komkommer

Gebakken zalmfilet met roergebakken spinazie en Hollandaisesaus

Tartaar van gemarineerde zalm met citroenmayonaise

€ 13,50

Salade met Italiaanse gedroogde rauwe ham

Geserveerd met schilfers van Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing

€ 9,75

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met appelcompote en Calvadossaus

€ 15,00

Kroketjes gevuld met buffelmozzarella en basilicum

Geserveerd met basilicummayonaise

€ 11,50

Duet van scampi’s

Gepelde scampi’s gestoofd in romige knoflook-kruidensaus en kroketje van scampi’s met rode chimichurri

€ 13,50

SOEPEN

Soep van verse tomaten

Geserveerd met basilicum en mascarponecrème

-vegetarisch-

€ 6,50

Romige courgettesoep

met snippers van gerookte Noorse zalm

€ 6,75

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Gegrilde groene asperges

Geserveerd met groene kruidenrisotto, schilfers van 2 jaar oude Stolwijks boerenkaas en bieslook Hollandaise

€ 22,50

Stamppotje van geroosterde rode biet

Met rucola en crunch van gebrande walnoten, begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico

€ 22,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Gegrilde filet van Albacore tonijn (duurzaam gevangen)

Geserveerd met tomaat-basilicumrisotto, mix van geroosterde zomergroenten en saus van salsa verde

€ 25,00

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door citroenrisotto, gegrilde groene asperges en Hollandaisesaus

€ 24,00

Duet van zalm en scampi’s

In knoflook en kruiden gestoofde Noorse zalmfilet en gepelde scampi’s

geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

€ 23,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Met Vlaamse friet en aioli, mix van geroosterde zomergroenten en knoflook-kruidensaus

€ 32,50

Proeverij van gevogelte met truffelsaus

Eendenborstfilet geserveerd met geroosterde rode biet

Kwartelborstje op roergebakken spinazie

Parelhoenfilet geserveerd met truffelmousseline

€ 25,50

Duet van kalf met Madeirasaus

Medaillon en krokant gebakken zwezerik geserveerd met aardappelmousseline en gegrilde groene asperges

€ 28,50

Filet van Nieuw-Zeelands lam

Met een krokant mosterd-kruidenkorstje, geserveerd met aardappelmousseline met Parmezaanse kaas,

gegrilde groene asperges en kruidenjus

€ 26,50