Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en basilicumdressing

€ 11.00

Parade van Noorse zalm

Salade met geplukte Noorse zalmfilet, gegaard in de rookoven, geserveerd met sla, bleekselderij, appel, bieslook en wasabicrème

Roosje van gerookte zalm begeleid door bieslookmayonaise

Gebakken zalmfilet geserveerd met roergebakken spinazie en beurre blanc

€ 12,50

Frisse salade met groene asperges

biologische blauwaderkaas (Bastiaans Blauw), walnoten en tuinkruidendressing

-vegetarisch-

€ 9,50

Gebraden kwartelborstjes

Met salade van veldsla en frisée, julienne van lente-ui, gebakken kwarteleitje en lente-ui dressing

€ 11,00

Salade met geroosterde rode biet, sinaasappel, gebrande walnoten

en gerijpte geitenkaas, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico en een vleugje honing

-vegetarisch-

€ 9,50

Proeverij van eend

Bitterbal van eendenrilette geserveerd met truffelmayonaise

Salade met gerookte eendenborstfilet en frambozendressing

Op de huid gebraden eendenfilet begeleid door gemarineerde pruimen en portsaus

€ 12,50

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Met knolselderijmousseline en gemberjus

€ 13,75

Gebakken coquilles St. Jacques

Geserveerd met gegrilde groene asperges en kruidensabayon

 

€ 13,75

Stoofpotje van paddestoelen

En truffelkaas uit de Krimpenerwaard

-vegetarisch-

€ 10,50

SOEPEN

Franse uiensoep

Met kaaskrokantje

€ 6,00

Soep van geroosterde rode paprika

Geserveerd met basilicumroom

-vegetarisch-

€ 6,00

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

€ 6,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Portobello's

Gevuld met gebakken paddestoelen, peterselie en walnoten, gegratineerd met Parmezaanse kaas en geserveerd met pesto-tagliatelle en rucola

 

€ 21.00

Gegrilde groene asperges

Geserveerd met groene kruidenrisotto, schilfers van oude Stolwijkse kaas en Hollandaisesaus

€ 21,00

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Geserveerd met truffelmousseline en in de oven geroosterde rode biet, begeleid door schuim van Aceto Balsamico

€ 23,50

Parade van visgerechtjes geserveerd met beurre blanc saus

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met in de oven geroosterde rode biet

Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie

Coquilles St. Jacques met knolselderijmouseline

€ 24,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Proeverij van kalfsvlees met Madeirasaus

Krokant gebakken kalfszwezerik begeleid door appelcompote

Gestoofde kalfswang op knolselderijmousseline

Rosé gebraden kalfsmedaillon met roergebakken spinazie

€ 26,50

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met knoflookmousseline, roergebakken spinazie, uiencompote en rodewijnsaus

€ 28,50

Duet van lam

Filet en koteletjes van het Nieuw-Zeelands lam met kruidenmousseline, gegrilde groene asperges en kruidenjus

€ 24,50