Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise

€ 13,00

Tartaar van mango, buffelmozzarella en avocado

Geserveerd met rucola, pijnboompitjes en citroendressing

-vegetarisch-

€ 11,00

Geitenkaasproeverij

Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop

Kroketje van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing

-vegetarisch-

 

€13,00

Gegrilde Yellowfin tonijn

Op een salade van veldsla, rucola en avocado, geserveerd met wasabimayonaise

€14,50

Vitello Tonnato

Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met een gemengde salade en tonijnmayonaise

€ 13,50

Drieluik van Noorse zalm

Roosje van gerookte zalmfilet met zoetzure komkommer

Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ zalm op smaak gebracht met wasabimayonaise

Tartaar van gemarineerde zalm met citroen-kruidencrème

€ 14,00

Salade met Italiaanse gedroogde rauwe ham

En schilfers van Parmezaanse kaas, rucola,

zongedroogde tomaatjes, gegrilde groene asperges en basilicumdressing

€ 11,50

Salade met reepjes huisgerookte parelhoenfilet

Begeleid door uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesarmayonaise

€ 12,00

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles Saint Jacques

Geserveerd met gestoofde venkel en saffraan Hollandaise

€ 15,50

Koteletjes van het Nieuw-Zeelands lam

Geserveerd met knoflookmousseline en kruidenjus

€ 15,50

Vegetarisch drieluik

Kroketje van geitenkaas met rucola mayonaise

Romige courgettesoep

Stoofpotje van gegrilde aubergine en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum

-vegetarisch-

€ 13,50

SOEPEN

Soep van verse tomaten

Geserveerd met basilicum-mascarponecrème

-vegetarisch-

€ 7,00

Romige courgettesoep

Begeleid door snippers van gerookte Noorse zalm

€ 7,50

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Biologische couscous met groene kruiden

Begeleid door gegrilde groene asperges, cashewnoten, verkruimelde gerijpte geitenkaas en saus van Aceto Balsamico

€ 23,75

Bonbon van lamellen van courgette

Gevuld met risotto en ratatouille, begeleid door gepofte cerise tomaatjes, kletskop van Parmezaanse kaas, spies van gegrilde aubergine en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum

€ 23,75

VIS HOOFDGERECHTEN

Gegrilde Yellowfin tonijn

Geserveerd met tagliatelle, ratatouille van paprika, aubergine en courgette en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum

€ 27,50

Gebakken coquilles Saint Jacques

Geserveerd met kruidenrisotto, geglaceerde bospeen en beurre blanc

€ 26,00

Noorse zalmfilet begeleid door citroenrisotto

En gegrilde groene asperges, gepofte cerisetomaatjes en verfrissende citroen Hollandaise

€ 25,00

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Begeleid door in de oven gegaarde aardappelpartjes, ratatouille van paprika, aubergine en courgette, begeleid door kruidenjus

€ 34,00

Parelhoenfilet

Geserveerd met aardappelmousseline, geroosterde rode biet en truffelsaus

€ 26,50

Duet van kalf met romige Madeirasaus

Medaillon en kalfswang geserveerd met aardappelmousseline en groene asperges

€ 29,50

Drieluik van Nieuw-Zeelands lam met rozemarijnjus

Ribbetje geserveerd met ratatouille

Kroketje van ‘pulled’ lamsvlees met groene kruiden couscous

Filet begeleid door aardappelmousseline met Parmezaanse kaas

€ 31,50