Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise

€ 12,50

Carpaccio van gegrilde courgette

Geserveerd met groene salade, geroosterde paprika, verkruimelde fètakaas en citroen-kruidencrème

-vegetarisch-

€ 10,25

Geitenkaasproeverij

Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop

Kroketje van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing

-vegetarisch-

€ 12,50

Vitello Tonnato

Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met een gemengde salade en tonijnmayonaise

€ 12,75

Drieluik van Noorse zalm

Roosje van gerookte zalmfilet met zoetzure komkommer

Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ zalm op smaak gebracht met mierikswortelcrème

Tartaar van gemarineerde zalm met citroen-kruidencrème

€ 13,50

Salade met Italiaanse gedroogde ham

En mozzarella, rucola, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing

€ 10,50

Taartje van gerookte makreel

Geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel, bieslook en mierikswortelcrème

€ 10,75

WARME VOORGERECHTEN

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met abrikozencompote en gemberjus

€ 15,50

Kroketjes van mozzarella en zongedroogde tomaat

Geserveerd met basilicummayonaise

-vegetarisch-

€ 11,50

Proeverij van scampi’s

Gepelde scampi’s gestoofd in romige knoflook-kruidensaus

Kroketje van scampi’s met chilimayonaise

Spiesje van scampistaartjes met aioli

 

€ 14,50

SOEPEN

Tomatensoep

Met basilicum-mascarponecrème

-vegetarisch-

€ 7,00

Romige courgettesoep

Met snippers van gerookte Noorse zalm

 

€ 7,25

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Gegrilde groene asperges begeleid door risotto

Met rucola en zongedroogde tomaatjes, geraspte 2 jaar oude Stolwijks boerenkaas en kruiden Hollandaise

€ 23,50

Stamppotje van geroosterde rode biet

Rucola en crunch van walnoten, begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico

€ 23,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door risotto met rucola en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met basilicumsaus

€ 25,00

Gebakken Noorse zalmfilet

Begeleid door citroenrisotto, gegrilde groene asperges, gepofte cerisetomaatjes en verfrissende citroen Hollandaise

€ 24,50

In knoflook en kruiden gestoofde (gepelde) scampi’s

Geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

€ 23,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Begeleid door zomerse mousseline met rucola en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met knoflook- kruidensaus

€ 32,50

Eendenborstfilet

Geserveerd met aardappelmousseline, geroosterde rode biet en saus van Aceto Balsamico

€ 25,50

Duet van kalf met romige Madeirasaus

Medaillon en krokant gebakken zwezerik geserveerd met tagliatelle en groene asperges

€ 29,50

Filet van Nieuw-Zeelands lam

Geserveerd met knoflookmousseline, mix van geroosterde zomergroenten en kruidenjus

€ 27,50