Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken paddestoelen en truffeldressing  

€ 11,75

Parade van vegetarische voorgerechtjes

Kroketje van paddestoelen met truffelmayonaise

Soep van geroosterde pompoen

Gegratineerde gerijpte geitenkaas met perencompote

-vegetarisch-

€ 10,50

Couscoussalade met gebakken paddestoelen

Rucola en gemengde notencrunch, begeleid door een kletskop van Parmezaanse kaas en dressing van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 10,00

Duet van zalm en scampi’s

Tartaar van gerookte en gemarineerde Noorse zalmfilet met dillecrème

Spiesje van gebakken scampistaartjes begeleid door vadouvan-mayonaise

€ 12,50

Salade met huisgerookte ganzenborst

Geroosterde pompoen en gehakte walnoten, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico

€ 10,50

Dungesneden gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelandse hert

Geserveerd met vijgencompote en portsiroop

€ 13,75

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door geroosterde pompoen en beurre noisette

€ 14,75

Gebraden wilde houtduiffilet

Geserveerd met perencompote en portsaus

€ 14,50

Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen

En romige saus van gorgonzola

-vegetarisch-

€ 10,50

SOEPEN

Romige soep van paddestoelen

Met een vleugje truffel

-vegetarisch-

€ 6,50

Soep van geroosterde pompoen

Met kruimels van gerijpte geitenkaas

-vegetarisch-

€ 6,75

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Torentje van risotto

Met een mix van geroosterde pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, geserveerd met gemengde notencrunch en schuim van Aceto Balsamico

€ 22,00

Herfstlasagne met truffelkaas uit de Krimpenerwaard

Knolselderij, roergebakken spinazie en gestoofde paddestoelen, geserveerd met truffelroom

€ 22,00

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Begeleid door rode bieten risotto, gestoofde paddestoelen en truffelroom

€ 24,50

Gebakken Noorse zalmfilet

Met stamppot van prei en geserveerd met mosterd-dille saus

€ 23,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, begeleid door Madeirasaus

€ 32,50

Rosé gebraden fazantenborst

geserveerd met aardappelmousseline, roomzuurkool en gestoofd Gieser Wildeman peertje, begeleid door morieljessaus

€ 25,50

Filet van het Nieuw-Zeelands hert

Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en portsaus

€ 29,50

Stoverij van haas

Geserveerd met stamppot van spruitjes, begeleid door huisgemaakte tutti frutti

€ 23,50

Medaillon van kalfsvlees

Begeleid door paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus

€ 24,50