Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Wij attenderen u erop dat, omdat wij met geschoten wild werken, het kan voorkomen dat u in sommige wildgerechten nog een hageltje aantreft.

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken paddestoelen en truffeldressing

€ 11.00

Proeverij van wildzwijn

Salade met plakjes gerookte wildzwijn, geroosterde pompoen en dressing van Pedro Ximénez
Bitterbal van wildzijn begeleid door een crème van Aceto Balsamico
Gedroogde wildzwijnsham geserveerd met cranberrycompote

€ 12,50

Palet van wildgerechtjes

Een selectie van de verschillende wildgerechten, warm en koud, speciaal geselecteerd door chefkok Peter Ponsioen

€ 11,00

Duet van zalm en scampi's

Tartaar van gerookte en gemarineerde Noorse zalmfilet met bieslookcrème en een spiesje van gebakken scampistaartjes begeleid door wasabimayonaise

€ 15,50

Dungesneden gebraden hertenrosbief

Van het Nieuw-Zeelandse hert met zalf van knolselderij en truffeldressing

€ 12,50

Drie bereidingen van pompoen

Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop
Pompoensoep geserveerd met crème fraîche
Bitterbal van pompoen begeleid door crème van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 10,50

Parade van paddestoelen

Kroketje van paddestoelen geserveerd met truffelmayonaise
Cappuccino van paddestoelen
Couscoussalade met gebakken paddestoelen en rucola, begeleid door een kletskop van Parmezaanse kaas en dressing van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 9,50

Salade met gerookte ganzenborst

Geroosterde pompoen, gebakken knolselderij en gehakte walnoot, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico

€ 10,50

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door risotto met geroosterde pompoen en beurre noisette

€ 13,75

Gebraden wilde houtduif

Geserveerd met appelcompote en saus van rinse appelstroop

€ 13,75

Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen

En romige saus van gorgonzola

-vegetarisch-

€ 10,50

SOEPEN

Cappuccino van paddestoelen

Met truffelroom

-vegetarisch-

€ 6,00

Soep van geroosterde pompoen

Met kruimels van gerijpte geitenkaas

-vegetarisch-

€ 6,00

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

€ 6,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Torentje van biologische couscous

Met een mix van geroosterde pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, geserveerd met geroosterde pompoenpitten en schuim van Aceto Balsamico

€ 21.00

Schorseneren-knolselderijrisotto

Met roergebakken spinazie en schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas, begeleid door beurre noisette met salie

€ 21,00

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Geserveerd met stamppot van pompoen en knolselderij, begeleid door beurre blanc met salie

€ 23,50

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Met stamppot van aardappel en wortel, geserveerd met saus van Dijonmosterd

€ 22,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door rode bieten risotto, gestoofde schorseneren en truffelroom

€ 23,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Gegratineerd met gorgonzola, geserveerd met rucolastamppot, gebakken oesterzwammen en saus van rode wijn

€ 28,50

Stoverij van haas

Geserveerd met stamppot van pompoen en knolselderij, begeleid door huisgemaakte tutti frutti

€ 22,50

Entrecote van het rund

Geserveerd met gebakken Nicola-aardappels, mix van geroosterde pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, begeleid door Madeirasaus

€ 22,50

Medaillons van wildzwijn

Geserveerd met aardappelmousseline, groene kool met reepjes katenspek en saus van paddestoelen

€ 22,50

Rosé gebraden fazantenborst

Geserveerd met aardappelmousseline en roomzuurkool, begeleid door morieljessaus

€ 24,50

Filet van het Nieuw-Zeelands hert

Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en wildjus met kruidkoek

€ 27,50