Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

geserveerd met gemengde salade, geraspte 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto          

€ 11,50

Carpaccio van gemarineerde courgette

Geserveerd met groene salade, verkruimelde fetakaas en citroen-kruidendressing

-vegetarisch-

€ 9,50

Salade met bosui en peultjes geserveerd met scampistaartjes

Begeleid door krokantje met sesam en vadouvan mayonaise

€ 10,50

Gegrilde filet van Albacore tonijn

Op een salade met zongedroogde tomaatjes, Siciliaanse kappertjes en groene olijven, geserveerd met chimichurri

€ 13,50

Groene Asperge salade

met Italiaans gedroogde rauw ham, schilfers van Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing.

€ 9,75

Salade van rauwe witlof en veldsla met huisgerookte eendenborstfilet

Geserveerd met stukjes appel en frambozendressing

€ 11,00

Drieluik van Noorse zalm

Roosje van gerookte Noorse zalmfilet met zoetzure komkommer

Gebakken zalmfilet met roergebakken spinazie en Hollandaisesaus

Tartaar van gemarineerde zalm met wasabimayonaise

€ 13,50

Salade van rucola en frisée met gerijpte geitenkaas,

appelstukjes, sultanarozijnen en dressing van Pedro Ximénez

-vegetarisch-

€ 9,75

Parade van geitenkaas

Salade met gerijpte geitenkaas, crunch van walnoten en dressing van Aceto Balsamico

Bitterbal van jonge geitenkaas met chimichurri

Lauwwarme jonge geitenkaas gepaneerd met honing en amandelschaafsel

€ 11,00

WARME VOORGERECHTEN

Gegrilde ribbetjes van het Nieuw-Zeelands lam

Geserveerd met ratatouille en kruidenjus

€ 14,50

Kroketjes van gerijpte geitenkaas

Geserveerd met chimichurri

-vegetarisch-

€ 11,00

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door citroenrisotto en beurre noisette

€ 14,50

SOEPEN

Soep van pomodori tomaten

Met verse basilicum en mascarponecrème

-vegetarisch-

€ 6,25

Romige courgettesoep

Met snippers van gerookte Noorse zalm

€ 6,75

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Torentjes van aubergine, courgette, tomaat en mozzarella

Geserveerd met tagliatelle en tomaat-basilicumsaus

 

€ 21,75

Groene kruiden risotto

Begeleid door gegrilde groene asperges, cashewnoten, saus van Aceto Balsamico en kletskop van Stolwijks belegen

€ 21,75

VIS HOOFDGERECHTEN

Gegrilde filet van Albacore tonijn

(duurzaam gevangen) Geserveerd met tomaat-basilicumrisotto, mix van geroosterde zomergroenten en saus van groene pesto

€ 24,75

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Begeleid door zalf van rode biet, gegrilde groene asperges en Hollandaisesaus

€ 24,00

Duet van zalm en scampi’s

In knoflook en kruiden gestoofde Noorse zalmfilet en gepelde scampi’s geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

€ 23,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas

Met Vlaamse friet en aioli,  mix van geroosterde zomergroenten en knoflook-kruidensaus

€ 31,50

Gebraden eendenborstfilet

Geserveerd met aardappelmousseline, geroosterde rode biet en saus van Aceto Balsamico

€ 24,50

Duet van kalf met Madeirasaus

Medaillon en kalfswang geserveerd met aardappelmousseline en groene zomergroenten

€ 25,00

Proeverij van Nieuw-Zeelands lam met rozemarijnjus:

Ribbetje geserveerd met ratatouille

Kroketje van lamsstoof met aardappelmousseline

Filet begeleid door compote van tomaat en ui

€ 26,50