Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade van huisgerookte eendenborstfilet
Met rauwe witlof, biologische couscous en gemengde noten, geserveerd met frambozendressing
€ 10,50
Salade van biologische couscous
met rucola en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, begeleid door notendressing
-vegetarisch-
€ 9,50
Lentesalade met Hollandse asperges
En gekookte boerenham, tartaar van biologische scharreleieren en peterseliedressing
€ 9,75
Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met ‘pulled’ lamsvlees
Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, kruidensla en dressing van voorjaarsuitjes
€ 10,50
Gerookte Noorse zalmfilet geserveerd met Hollandse asperges
En salade van veldsla en bieslookcrème
€ 13,50
Proeverij van kalf
Spies van rosbief met dressing van Aceto Balsamico
Kroket van kalfswang met truffelmayonaise
Krokant gebakken zwezerik met appelcompote
€ 14,50
Salade van rucola en frisée met gerijpte geitenkaas,
appelstukjes, sultanarozijnen en dressing van Pedro Ximénez
-vegetarisch-
€ 9,75
Parade van asperges
5 verschillende aspergegerechtjes, warm en koud, speciaal geselecteerd door chef-kok Peter Ponsioen
€ 15,50
WARME VOORGERECHTEN
Kroketjes van Hollandse asperges en Stolwijks belegen
Geserveerd met romige saus van groene kruiden
-vegetarisch-
€ 10,50
Gebraden kalfszwezerik
Geserveerd met appelcompote en Calvadossaus
€ 14,50
Stoofpotje van gepelde scampistaartjes
Gegaard in knoflook-kruidensaus
€ 11,50
SOEPEN
Bouillon van pomodori tomaten
Met verse basilicum
-vegetarisch-
€ 6,25
Romige soep van Dijonmosterd
Met uitgebakken spekjes
€ 6,25
Romige aspergesoep
Met tartaar van biologisch scharrelei en gehakte peterselie
-vegetarisch-
€ 6,25
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Bonbon van gegrilde courgette
gevuld met risotto en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met gepofte cerise tomaatjes en saus van rucola-pesto
€ 21,50
Stamppotje van rode biet, rucola en gerijpte geitenkaas
begeleid door gebrande walnoten, gebakken peer en saus van Aceto Balsamico
€ 21,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Begeleid door gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en dragonsaus
€ 23,50
Gebakken Noorse zalmfilet
Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes,Hollandse asperges en beurre blanc.
€ 23,50
Gepelde scampi’s
Geserveerd met kruidenrisotto, geglaceerde bospeen en sabayon met vadouvan
€ 22,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Tournedos van de ossenhaas
geserveerd met gebakken Nicola-aardappeltjes, grove ratatouille van geroosterde paprika, aubergine en courgette, begeleid door knoflook-kruidensaus
€ 31,50
Proeverij van gevogelte met saus van Grand Marnier
Eendenborstfilet geserveerd met gekarameliseerde witlof
Kwartelborstje op sinaasappelcompote
Parelhoenfilet geserveerd met aardappelmousseline
€ 30,50
Kogelbiefstuk van de os van de Veerstalhoeve te Gouderak
(kruising van melkvee en Belgisch Blauw dikbil rund)
Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, peterseliemousseline en kruidenjus.
Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, peterseliemousseline en kruidenjus.
€ 23,50
Op klassieke wijze geserveerde Hollandse asperges
Hollandse asperges met gekookte peterselie-aardappeltjes, gekookte boerenham, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus
€ 23,00
Filet van het Nieuw-Zeelands lam
Geserveerd met Parmezaanse kaas mousseline, Hollandse asperges en saliesaus.