Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise
€ 12,50
Carpaccio van gegrilde courgette
Geserveerd met groene salade, geroosterde paprika, verkruimelde fètakaas en citroen-kruidencrème
-vegetarisch-
€ 10,25
Geitenkaasproeverij
Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop
Kroketje van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico
Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing
-vegetarisch-
€ 12,50
Vitello Tonnato
Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met een gemengde salade en tonijnmayonaise
€ 12,75
Drieluik van Noorse zalm
Roosje van gerookte zalmfilet met zoetzure komkommer
Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ zalm op smaak gebracht met mierikswortelcrème
Tartaar van gemarineerde zalm met citroen-kruidencrème
€ 13,50
Salade met Italiaanse gedroogde ham
En mozzarella, rucola, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
€ 10,50
Taartje van gerookte makreel
Geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel, bieslook en mierikswortelcrème
€ 10,75
WARME VOORGERECHTEN
Krokant gebakken kalfszwezerik
Geserveerd met abrikozencompote en gemberjus
€ 15,50
Kroketjes van mozzarella en zongedroogde tomaat
Geserveerd met basilicummayonaise
-vegetarisch-
€ 11,50
Proeverij van scampi’s
Gepelde scampi’s gestoofd in romige knoflook-kruidensaus
Kroketje van scampi’s met chilimayonaise
Spiesje van scampistaartjes met aioli
€ 14,50
SOEPEN
Tomatensoep
Met basilicum-mascarponecrème
-vegetarisch-
€ 7,00
Romige courgettesoep
Met snippers van gerookte Noorse zalm
€ 7,25
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Gegrilde groene asperges begeleid door risotto
Met rucola en zongedroogde tomaatjes, geraspte 2 jaar oude Stolwijks boerenkaas en kruiden Hollandaise
€ 23,50
Stamppotje van geroosterde rode biet
Rucola en crunch van walnoten, begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico
€ 23,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Begeleid door risotto met rucola en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met basilicumsaus
€ 25,00
Gebakken Noorse zalmfilet
Begeleid door citroenrisotto, gegrilde groene asperges, gepofte cerisetomaatjes en verfrissende citroen Hollandaise
€ 24,50
In knoflook en kruiden gestoofde (gepelde) scampi’s
Geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie
€ 23,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Tournedos van de ossenhaas
Begeleid door zomerse mousseline met rucola en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met knoflook- kruidensaus
€ 32,50
Eendenborstfilet
Geserveerd met aardappelmousseline, geroosterde rode biet en saus van Aceto Balsamico
€ 25,50
Duet van kalf met romige Madeirasaus
Medaillon en krokant gebakken zwezerik geserveerd met tagliatelle en groene asperges
€ 29,50
Filet van Nieuw-Zeelands lam
Geserveerd met knoflookmousseline, mix van geroosterde zomergroenten en kruidenjus