Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise
€ 11,75
Carpaccio van gemarineerde courgette
Geserveerd met groene salade, geroosterde paprika, verkruimelde fètakaas en citroen-kruidencrème
-vegetarisch-
€ 9,75
Gegrilde filet van Albacore tonijn (duurzaam gevangen)
Op een salade met zongedroogde tomaatjes, kappertjes en groene olijven, geserveerd met rode chimichurri
€ 13,50
Vitello Tonnato
Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met tonijnmayonaise en salade van rucola en veldsla
€ 11,00
Parade van geitenkaas
Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop
Bitterbal van jonge geitenkaas met chilimayonaise
Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven, gepaneerd met geroosterd amandelschaafsel en honing
-vegetarisch-
€ 12,50
Drieluik van Noorse zalm
Roosje van gerookte Noorse zalmfilet met zoetzure komkommer
Gebakken zalmfilet met roergebakken spinazie en Hollandaisesaus
Tartaar van gemarineerde zalm met citroenmayonaise
€ 13,50
Salade met Italiaanse gedroogde rauwe ham
Geserveerd met schilfers van Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
€ 9,75
WARME VOORGERECHTEN
Krokant gebakken kalfszwezerik
Geserveerd met appelcompote en Calvadossaus
€ 15,00
Kroketjes gevuld met buffelmozzarella en basilicum
Geserveerd met basilicummayonaise
€ 11,50
Duet van scampi’s
Gepelde scampi’s gestoofd in romige knoflook-kruidensaus en kroketje van scampi’s met rode chimichurri
€ 13,50
SOEPEN
Soep van verse tomaten
Geserveerd met basilicum en mascarponecrème
-vegetarisch-
€ 6,50
Romige courgettesoep
met snippers van gerookte Noorse zalm
€ 6,75
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Gegrilde groene asperges
Geserveerd met groene kruidenrisotto, schilfers van 2 jaar oude Stolwijks boerenkaas en bieslook Hollandaise
€ 22,50
Stamppotje van geroosterde rode biet
Met rucola en crunch van gebrande walnoten, begeleid door gegratineerde gerijpte geitenkaas, gebakken appelpartjes en saus van Aceto Balsamico
€ 22,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Gegrilde filet van Albacore tonijn (duurzaam gevangen)
Geserveerd met tomaat-basilicumrisotto, mix van geroosterde zomergroenten en saus van salsa verde
€ 25,00
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Begeleid door citroenrisotto, gegrilde groene asperges en Hollandaisesaus
€ 24,00
Duet van zalm en scampi’s
In knoflook en kruiden gestoofde Noorse zalmfilet en gepelde scampi’s
geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie
€ 23,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Tournedos van de ossenhaas
Met Vlaamse friet en aioli, mix van geroosterde zomergroenten en knoflook-kruidensaus
€ 32,50
Proeverij van gevogelte met truffelsaus
Eendenborstfilet geserveerd met geroosterde rode biet
Kwartelborstje op roergebakken spinazie
Parelhoenfilet geserveerd met truffelmousseline
€ 25,50
Duet van kalf met Madeirasaus
Medaillon en krokant gebakken zwezerik geserveerd met aardappelmousseline en gegrilde groene asperges
€ 28,50
Filet van Nieuw-Zeelands lam
Met een krokant mosterd-kruidenkorstje, geserveerd met aardappelmousseline met Parmezaanse kaas,
gegrilde groene asperges en kruidenjus