Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, geraspte 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise
€ 13,00
Tartaar van mango, buffelmozzarella en avocado
Geserveerd met rucola, pijnboompitjes en citroendressing
-vegetarisch-
€ 11,00
Geitenkaasproeverij
Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop
Kroketje van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico
Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing
-vegetarisch-
€13,00
Gegrilde Yellowfin tonijn
Op een salade van veldsla, rucola en avocado, geserveerd met wasabimayonaise
€14,50
Vitello Tonnato
Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met een gemengde salade en tonijnmayonaise
€ 13,50
Drieluik van Noorse zalm
Roosje van gerookte zalmfilet met zoetzure komkommer
Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ zalm op smaak gebracht met wasabimayonaise
Tartaar van gemarineerde zalm met citroen-kruidencrème
€ 14,00
Salade met Italiaanse gedroogde rauwe ham
En schilfers van Parmezaanse kaas, rucola,
zongedroogde tomaatjes, gegrilde groene asperges en basilicumdressing
€ 11,50
Salade met reepjes huisgerookte parelhoenfilet
Begeleid door uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesarmayonaise
€ 12,00
WARME VOORGERECHTEN
Gebakken coquilles Saint Jacques
Geserveerd met gestoofde venkel en saffraan Hollandaise
€ 15,50
Koteletjes van het Nieuw-Zeelands lam
Geserveerd met knoflookmousseline en kruidenjus
€ 15,50
Vegetarisch drieluik
Kroketje van geitenkaas met rucola mayonaise
Romige courgettesoep
Stoofpotje van gegrilde aubergine en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum
-vegetarisch-
€ 13,50
SOEPEN
Soep van verse tomaten
Geserveerd met basilicum-mascarponecrème
-vegetarisch-
€ 7,00
Romige courgettesoep
Begeleid door snippers van gerookte Noorse zalm
€ 7,50
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Biologische couscous met groene kruiden
Begeleid door gegrilde groene asperges, cashewnoten, verkruimelde gerijpte geitenkaas en saus van Aceto Balsamico
€ 23,75
Bonbon van lamellen van courgette
Gevuld met risotto en ratatouille, begeleid door gepofte cerise tomaatjes, kletskop van Parmezaanse kaas, spies van gegrilde aubergine en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum
€ 23,75
VIS HOOFDGERECHTEN
Gegrilde Yellowfin tonijn
Geserveerd met tagliatelle, ratatouille van paprika, aubergine en courgette en saus van geroosterde tomaat met verse basilicum
€ 27,50
Gebakken coquilles Saint Jacques
Geserveerd met kruidenrisotto, geglaceerde bospeen en beurre blanc
€ 26,00
Noorse zalmfilet begeleid door citroenrisotto
En gegrilde groene asperges, gepofte cerisetomaatjes en verfrissende citroen Hollandaise
€ 25,00
VLEES HOOFDGERECHTEN
Tournedos van de ossenhaas
Begeleid door in de oven gegaarde aardappelpartjes, ratatouille van paprika, aubergine en courgette, begeleid door kruidenjus
€ 34,00
Parelhoenfilet
Geserveerd met aardappelmousseline, geroosterde rode biet en truffelsaus
€ 26,50
Duet van kalf met romige Madeirasaus
Medaillon en kalfswang geserveerd met aardappelmousseline en groene asperges
€ 29,50
Drieluik van Nieuw-Zeelands lam met rozemarijnjus
Ribbetje geserveerd met ratatouille
Kroketje van ‘pulled’ lamsvlees met groene kruiden couscous
Filet begeleid door aardappelmousseline met Parmezaanse kaas