Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse kaas, uitgebakken spekjes en truffelmayonaise
€ 12,50
Gerookte Noorse zalmfilet
Geserveerd met een salade van Hollandse asperges, veldsla en bieslookcrème
€ 13,50
Aspergesalade met Hollandse asperges
En gekookte hoeveham, tartaar van biologische scharreleieren en peterseliedressing
(ook vegetarisch mogelijk)
€ 11,00
Drieluik van gevogelte
Salade met gerookte parelhoenfilet, gebakken spekjes en schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico
Bitterbal van eendenrilette met truffelmayonaise
Gebraden kwartelborstjes met partjes gebakken appel en saus van appelstroop
€ 13,50
Gemengde salade met rucola en grove ratatouille
Van paprika, aubergine en courgette, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en crunch van gebrande walnoten, begeleid door een notendressing
-vegetarisch-
€ 10,75
Proeverij van lam
Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ lamsvlees
Bitterbal van lam met knoflookmayonaise
Salade met huisgerookt lamsvlees, Hollandse asperges en peterseliedressing
€ 13,50
Groene salade met rucola, veldsla en groene asperges
Geserveerd met Brabantse biologische blauwschimmelkaas en tuinkruidendressing
-vegetarisch-
€ 10,75
Parade van asperges
5 verschillende aspergegerechtjes, warm en koud, speciaal geselecteerd door chef-kok Peter Ponsioen
€ 16,50
WARME VOORGERECHTEN
Gebakken coquilles Saint Jacques
Met gegrilde Hollandse asperges en kruidensabayon
€ 15,00
Gebakken kwartelborstjes
Geserveerd met partjes gebakken appel en saus van appelstroop
€ 13,50
Vegetarisch asperge drieluik
Kroketje van Hollandse asperges geserveerd met peterseliemayonaise
Romige aspergesoep met tartaar van biologische scharrelei
Stoofpotje van groene- en Hollandse asperges met oude Stolwijkse boerenkaas
-vegetarisch-
€ 12,50
SOEPEN
Courgettesoep
Met snippers van gerookte Noorse zalm
€ 7,00
Romige aspergesoep
Met tartaar van biologisch scharrelei
-vegetarisch-
€ 7,00
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Bonbon van gegrilde courgette
Met vulling van risotto en grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met gepofte cerise tomaatjes en kruidensaus
€ 23,50
Hollandse asperges
Met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van biologische scharreleieren en zacht-romige saus van oude Stolwijkse boerenkaas
€ 23,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Begeleid door gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en kruidensabayon
€ 24,50
Gebakken Noorse zalmfilet
Begeleid door Hollandse asperges,
gekookte peterselie-aardappeltjes en beurre blanc
€ 24,50
Gebakken coquilles Saint Jacques
Geserveerd met citroenrisotto, roergebakken spinazie en Hollandaisesaus
€ 25,00
VLEES HOOFDGERECHTEN
Filet van het Gaasterlander kruidenvarken
Geserveerd met gegrilde Hollandse asperges, kruidenmousseline en peterseliejus
€ 24,50
Op klassieke wijze geserveerde Hollandse asperges
Asperges met gekookte peterselie-aardappeltjes, gekookte hoeveham, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus
€ 23,50
Filet van het Nieuw-Zeelands lam
Begeleid door mousseline met oude Stolwijkse boerenkaas, Hollandse asperges en saliesaus
€ 27,50
Tournedos van de ossenhaas
Geserveerd met stamppot van rucola en gorgonzola, partjes gebakken peer en saus van rode port
(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder gorgonzola)
€ 32,50
Parelhoenfilet
Begeleid door bietenrisotto, roergebakken spinazie en paddestoelensaus