Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN VRIJDAG 1 SEPTEMBER T/M ZONDAG 29 OKTOBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Salade met huisgerookte parelhoenfilet

Geserveerd met uitgebakken spekjes, schilfers van Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met een gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto

Parade van paddestoelen

Bitterbal van paddestoelen met crème van Aceto Balsamico

Romige soep van paddestoelen

Salade met gebakken paddestoelen, blokjes truffelkaas en truffeldressing

-vegetarisch-

Bonbon van gerookte Noorse zalm

Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm met mierikswortelcrème

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Langzaam gegaarde rundersukade

Geserveerd met rucolastamppot, uiencompote en rodewijnsaus

In de oven geroosterde pompoen

Geserveerd met risotto, roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en romige saliesaus

-vegetarisch-

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques

Geserveerd met risotto, peultjes en geglaceerde bospeen, begeleid door een saus van vadouvan

Medaillon van kalfsvlees

Begeleid door paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Semifreddo van Goudse stroopwafels

Begeleid door bavarois van karamel en butterscotchsaus

Proeverij van bosvruchten

Cheesecake met bosbessengelei, sorbetijs van bramen en bavarois van frambozen