Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN WOENSDAG 1 NOVEMBER T/M ZATERDAG 30 DECEMBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Begeleid door een gemengde salade met gebakken paddestoelen, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise

Drieluik van pompoen

Pompoensoep

Bitterbal van pompoen begeleid door crème van Aceto Balsamico

Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop

-vegetarisch-

Wildparade

Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met vijgencompote

Bitterbal van hazenragout met dip van cranberry

Gebakken wilde houtduiffilet met appel-rozijnencompote en saus van Pedro Ximenez

Salade met ‘pulled’ Noorse zalmfilet

En verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met mierikswortelcrème

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Duet van wildzwijnsmedaillon en hertenbiefstuk

Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus

Kogelbiefstuk

Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen en knolselderij, begeleid door rodewijnsaus met sjalotjes

Op de huid gebakken doradefilet

Geserveerd met rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en truffelsaus

Risotto met gestoofde paddestoelen

Geserveerd met roergebakken spinazie, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote

Parade van chocolade

Verschillende bereidingen van chocolade

Vanille panna cotta

Geserveerd met bosbessencompote en cassissorbetijs