Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 31 AUGUSTUS TOT EN MET 30 OKTOBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 36,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Proeverij van gevogelte

Spies van huisgerookte parelhoen met appelcompote en stroop van Aceto Balsamico

Bitterbal van eendenrillettes met truffelmayonaise

Gebraden kwartelborstje met gemarineerde pruimen en portsaus

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken paddestoelen en truffelmayonaise

Bonbon van gerookte Noorse zalm

Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm met bieslookmayonaise

Parade van vegetarische voorgerechtjes

Soep van geroosterde pompoen

Bitterbal van rode biet met een stroop van Aceto Balsamico

Lauwwarme jonge geitenkaas gepaneerd met honing en amandelschaafsel

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Langzaam gegaarde rundersukade

Met puree van aardappel en knolselderij, begeleid door roergebakken spinazie en rodewijnsaus

Stamppot van aardappel en rucola

Geserveerd met gegratineerde gerijpte geitenkaas, geroosterde rode biet en truffelroom

-vegetarisch-

Drieluik van vis met Hollandaisesaus

Gebakken coquilles St. Jacques begeleid door paddestoelenrisotto

Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met geroosterde rode biet

Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie

Medaillons van kalfsvlees

Begeleid door paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Parade van chocolade

Verschillende structuren van chocolade

Proeverij van bosvruchten

Cheesecake met bosbessengelei

Sorbetijs van bramen

Bavarois van frambozen