Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN DONDERDAG 11 JANUARI TOT EN MET DONDERDAG 29 FEBRUARI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van runderribeye

Met gemengde salade, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse kaas en dressing van Aceto Balsamico

Parade van gevogelte

Salade met huisgerookte kalkoenfilet, gebakken spekjes en dressing van rinse appelstroop

Bitterbal van eendenrilette geserveerd met dip van cranberry’s

Gebraden kwartelborstje met pruimencompote en portsaus

Drieluik van visgerechtjes

Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door bieslookmayonaise

Bavarois van forel geserveerd met mierikswortelcrème

Gebakken coquille St. Jacques met roergebakken spinazie en beurre blanc

Gemengde salade

Met rucola, veldsla, geroosterde rode biet, stukjes appel, rozijntjes en gebrokkelde rijpe geitenkaas, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Duet van kalf met Madeirasaus

Rosé gebraden medaillon met gestoofde sukade, begeleid door knolselderijpuree en geroosterde rode biet

Parelhoenfilet

Geserveerd met paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus

Op de huid gebakken Noorse zalmfilet

Begeleid door mosterdmousseline, geglaceerde bospeen en dillesaus

Stamppot van zoete aardappel, zuurkool

gebrande walnoten en gorgonzola, geserveerd met gebakken partjes van peer en romige portsaus

-vegetarisch-

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote

Lauwwarme appelcrumble

Begeleid door romig vanille-ijs en karamelsaus

Vanille panna cotta

Geserveerd met grove ananascompote en romig butterscotch ijs