Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 3 MEI TOT EN MET 26 JUNI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise

Drieluik van aspergegerechtjes

Salade met Hollandse asperges en lamsrollade geserveerd met voorjaarsuitjesdressing

Romige aspergesoep met reepjes gekookte hoeveham en gehakte peterselie

Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème

Proeverij van geitenkaas

Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop

Bitterbal van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven, gepaneerd met geroosterd amandelschaafsel en honing

-vegetarisch-

Tompouce gevuld met in de rookoven gegaarde ‘pulled’ Noorse zalm

Begeleid door een salade van Hollandse asperges en veldsla, geserveerd met bieslookcrème

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam

Begeleid door kruidenmousseline, Hollandse asperges en saliesaus

Parelhoenfilet

Geserveerd met knoflookmousseline en grove geroosterde ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met kruidenjus

Hollandse asperges

Met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus

-vegetarisch-

Gebakken Noorse zalmfilet

Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes, Hollandse asperges en beurre blanc

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Vanille panna cotta

Geserveerd met gemarineerd rood fruit en aardbeiensorbetijs

Parade van chocolade

Verschillende bereidingen met chocolade