Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 6 MEI TOT EN MET 30 JUNI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 36,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto          

Groene salade met zachte blauwaderkaas,

Stukjes appel, gehakte walnoten en bleekselderij, geserveerd met frambozenvinaigrette

-vegetarisch-

Tompouce gevuld met in de rookoven gegaarde ‘pulled’ Noorse zalm

Begeleid door een salade van Hollandse asperges en veldsla, geserveerd met bieslookcrème

Drieluik van aspergegerechtjes

Salade met Hollandse asperges en reepjes gekruide lamsham, geserveerd met voorjaarsuitjesdressing

Romige aspergesoep met tartaar van biologisch scharrelei en gehakte peterselie

Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam

Begeleid door kruidenmousseline, Hollandse asperges en saliesaus

 

Hollandse asperges

Met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus

-vegetarisch-

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet

Met risotto met Hollandse asperges, begeleid door gegrilde groene asperges  en kruiden Hollandaise

Parelhoenfilet

Geserveerd met knoflookmousseline en mix van geroosterde zomergroenten, geserveerd met Provençaalse kruidenjus

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Taartje van frambozenbavarois

Geserveerd met mousse van witte chocolade

Mousse van gezouten karamel

Geserveerd met bananensorbetijs en crunch van gekarameliseerde pecannoten