Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN WOENSDAG 3 SEPTEMBER TOT EN MET DONDERDAG 31 OKTOBER
Voorgerechten
Keuze uit:
Proeverij van gevogelte
Salade met huisgerookte parelhoenfilet, uitgebakken spekjes,gebakken paddestoelen en dressing van Aceto Balsamico
Bitterbal van rillettes van eend met truffelmayonaise
Gebraden kwartelborstje met gemarineerde pruimen en portsaus
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken paddestoelen en truffelmayonaise
Salade met ‘pulled’ Noorse zalmfilet
Geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met wasabicrème
Vegetarische proeverij
Kroketje van paddestoelen met truffelmayonaise
Soep van geroosterde pompoen
Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing
-vegetarisch-
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Langzaam gegaarde rundersukade
Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool en Madeirajus
Medaillon van kalfsvlees
Begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus
Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques
Geserveerd met kruidenmousseline, groene asperges en kruiden Hollandaise
In de oven geroosterde pompoen
Geserveerd met risotto, roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas, crunch van walnoten en romige saliesaus
-vegetarisch-
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop
Passievruchtbavarois
Geserveerd met mangosorbetijs en witte chocolademousse
Semifreddo van Goudse stroopwafels
Begeleid door bavarois van karamel en butterscotchsaus