Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN WOENSDAG 3 SEPTEMBER TOT EN MET DONDERDAG 31 OKTOBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Proeverij van gevogelte

Salade met huisgerookte parelhoenfilet, uitgebakken spekjes,gebakken paddestoelen en dressing van Aceto Balsamico

Bitterbal van rillettes van eend met truffelmayonaise

Gebraden kwartelborstje met gemarineerde pruimen en portsaus

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken paddestoelen en truffelmayonaise

Salade met ‘pulled’ Noorse zalmfilet

Geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met wasabicrème

Vegetarische proeverij

Kroketje van paddestoelen met truffelmayonaise

Soep van geroosterde pompoen

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven met crunch van walnoten en honing

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Langzaam gegaarde rundersukade

Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool en Madeirajus

Medaillon van kalfsvlees

Begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques

Geserveerd met kruidenmousseline, groene asperges en kruiden Hollandaise

In de oven geroosterde pompoen

Geserveerd met risotto, roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas, crunch van walnoten en romige saliesaus

-vegetarisch-

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop

Passievruchtbavarois

Geserveerd met mangosorbetijs en witte chocolademousse

Semifreddo van Goudse stroopwafels

Begeleid door bavarois van karamel en butterscotchsaus