Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 1 SEPTEMBER T/M 31 OKTOBER 2021

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 34,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Proeverij van Gevogelte

Spies van huisgerookte ganzenborst met appelcompote en dressing van appelstroop
Bitterbal van eendenrillettes met truffelmayonaise
Gebraden duivenborstje met in port gemarineerde pruimen 

Gemengde salade met huisgerookte geplukte Noorse zalm

Met bleekselderij, brunoise van appel, bieslook en mierikswortelcrème 

Carpaccio van Kalfshaas

met rucolasalade, truffelmayonaise en schilfers van Parmezaanse kaas

Parade van vegetarische voorgerechtjes

Salade met peer, gorgonzola en notendressing
Bitterbal van rode biet met een stroop van Aceto Balsamico
Lauwwarme jonge geitenkaas gepaneerd met honing en amandelschaafsel
-vegetarisch- 

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Langzaam gegaarde rundersukade

Geserveerd met rucolastamppot, zongedroogde tomaatjes en kruidenjus 

Medaillons van het wildzwijn

Begeleid door stamppot van aardappel en geroosterde pompoen, en saus van verschillende soorten paddestoelen 

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Geserveerd met bietenrisotto, gestoofde paddestoelen en beurre blanc 

In de oven geroosterde pompoen

Geserveerd met risotto, roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en romige saliesaus
-vegetarisch- 

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop.

Cheesecake met gelei van bosbessen

Geserveerd met bramensorbetijs 

Semifreddo van Goudse stroopwafel

Begeleid door mousse van karamel en vanillesaus.