Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN WOENSDAG 1 NOVEMBER T/M ZATERDAG 30 DECEMBER
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Begeleid door een gemengde salade met gebakken paddestoelen, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise
Drieluik van pompoen
Pompoensoep
Bitterbal van pompoen begeleid door crème van Aceto Balsamico
Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop
-vegetarisch-
Wildparade
Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met vijgencompote
Bitterbal van hazenragout met dip van cranberry
Gebakken wilde houtduiffilet met appel-rozijnencompote en saus van Pedro Ximenez
Salade met ‘pulled’ Noorse zalmfilet
En verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met mierikswortelcrème
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Duet van wildzwijnsmedaillon en hertenbiefstuk
Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus
Kogelbiefstuk
Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen en knolselderij, begeleid door rodewijnsaus met sjalotjes
Op de huid gebakken doradefilet
Geserveerd met rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en truffelsaus
Risotto met gestoofde paddestoelen
Geserveerd met roergebakken spinazie, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote
Parade van chocolade
Verschillende bereidingen van chocolade
Vanille panna cotta
Geserveerd met bosbessencompote en cassissorbetijs


