Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN 6 JANUARI TOT EN MET 26 FEBRUARI
Voorgerechten
Keuze uit:
Proeverij van geitenkaas
Gerijpte gegratineerde geitenkaas uit de oven op een bedje van rucola en crunch van walnoten
Bitterbal van jonge geitenkaas met cranberrycompote
Soep van geroosterde pompoen met kruimels van gerijpte geitenkaas
-vegetarisch-
Carpaccio van het Waardse rund
Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en basilicumdressing
Salade met geplukte Noorse zalmfilet
Gegaard in de rookoven, geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en wasabicrème
Parade van wildzwijn
Cannelloni’s van wildzwijnscoppa gevuld met kruidencrème
Bitterbal van wildzwijnsragout geserveerd met cranberrycompote
Salade met gebraden wildzwijnsfilet, gebakken paddestoelen en truffeldressing
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Drieluik van vis met beurre blanc
Gebakken coquilles St. Jacques begeleid door pompoenpurée
Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met rode bieten risotto
Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie
Gebakken parelhoenfilet
Geserveerd met truffelrisotto, geroosterde rode biet en paddestoelensaus
Langzaam gegaarde rundersukade
Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gebakken appelpartjes en rodewijnsaus
Risotto met gepofte knolselderij
Geroosterde rode biet, gebrande hazelnoten en gebakken paddestoelen, geserveerd met truffelroom
-vegetarisch-
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop
Vanille panna cotta met grove ananascompote
Begeleid door romig butterscotch ijs en gekarameliseerde pecannoten
Lasagne van kletskoppen
En pure chocolademousse begeleid door kersensorbetijs
Kaasplateau van buitenlandse kazen
Met kletzenbrood en vijgencompote


