Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 26 JANUARI T/M 27 FEBRUARI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 34,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en basilicumdressing
 

Proeverij van geitenkaas

Salade met gerijpte geitenkaas, geroosterde rode biet en dressing van Aceto Balsamico

Bitterbal van jonge geitenkaas met cranberrycompote

Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven gepaneerd met amandelcrunch en honing

-vegetarisch-

Salade van geplukte zalmfilet

Gegaard in de rookoven, geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel, bieslook en wasabicrème

Salade met plakjes huisgerookte parelhoenfilet

Met uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesardressing

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Spies van gepelde scampi's en coquilles St. Jacques

Geserveerd met kruidenrisotto, geroosterde bospeen, sugarsnaps en beurre blanc

Filet van parelhoen

Geserveerd met truffelmousseline, in de oven geroosterde rode biet en jus van Aceto Balsamico

Gebakken kogelbiefstuk

Geserveerd met grove ratatouille van geroosterde paprika, aubergine en courgette, gebakken aardappeltjes en knoflook-kruidensaus

Risotto met gepofte knolselderij, geroosterde rode biet,

gebrande hazelnoten en gebakken paddestoelen, geserveerd met truffelroom

-vegetarisch- 

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop.

Frambozen cheesecake

begeleid door witte chocolademousse

Drieluik van koek

Lasagne van kletskoppen en pure chocolademousse en witte chocolademousse

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus

Romig ijs van Goudse stroopwafels