Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 6 JANUARI TOT EN MET 26 FEBRUARI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Proeverij van geitenkaas

Gerijpte gegratineerde geitenkaas uit de oven op een bedje van rucola en crunch van walnoten

Bitterbal van jonge geitenkaas met cranberrycompote

Soep van geroosterde pompoen met kruimels van gerijpte geitenkaas

-vegetarisch-

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en basilicumdressing

Salade met geplukte Noorse zalmfilet

Gegaard in de rookoven, geserveerd met verschillende soorten sla, bleekselderij, appel en wasabicrème

Parade van wildzwijn

Cannelloni’s van wildzwijnscoppa gevuld met kruidencrème

Bitterbal van wildzwijnsragout geserveerd met cranberrycompote

Salade met gebraden wildzwijnsfilet, gebakken paddestoelen en truffeldressing

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Drieluik van vis met beurre blanc

Gebakken coquilles St. Jacques begeleid door pompoenpurée

Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met rode bieten risotto

Gebakken Noorse zalmfilet op roergebakken spinazie

Gebakken parelhoenfilet

Geserveerd met truffelrisotto, geroosterde rode biet en paddestoelensaus

Langzaam gegaarde rundersukade

Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gebakken appelpartjes en rodewijnsaus

Risotto met gepofte knolselderij

Geroosterde rode biet, gebrande hazelnoten en gebakken paddestoelen, geserveerd met truffelroom

-vegetarisch-

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Vanille panna cotta met grove ananascompote

Begeleid door romig butterscotch ijs en gekarameliseerde pecannoten

Lasagne van kletskoppen

En pure chocolademousse begeleid door kersensorbetijs

Kaasplateau van buitenlandse kazen

Met kletzenbrood en vijgencompote