Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN 3 MEI TOT EN MET 26 JUNI
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise
Drieluik van aspergegerechtjes
Salade met Hollandse asperges en lamsrollade geserveerd met voorjaarsuitjesdressing
Romige aspergesoep met reepjes gekookte hoeveham en gehakte peterselie
Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème
Proeverij van geitenkaas
Salade met gerijpte geitenkaas, appel, bleekselderij en dressing van appelstroop
Bitterbal van jonge geitenkaas met crème van Aceto Balsamico
Lauwwarme jonge geitenkaas uit de oven, gepaneerd met geroosterd amandelschaafsel en honing
-vegetarisch-
Tompouce gevuld met in de rookoven gegaarde ‘pulled’ Noorse zalm
Begeleid door een salade van Hollandse asperges en veldsla, geserveerd met bieslookcrème
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam
Begeleid door kruidenmousseline, Hollandse asperges en saliesaus
Parelhoenfilet
Geserveerd met knoflookmousseline en grove geroosterde ratatouille van paprika, aubergine en courgette, geserveerd met kruidenjus
Hollandse asperges
Met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van biologische scharreleieren en geklaarde boterjus
-vegetarisch-
Gebakken Noorse zalmfilet
Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes, Hollandse asperges en beurre blanc
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop
Vanille panna cotta
Geserveerd met gemarineerd rood fruit en aardbeiensorbetijs
Parade van chocolade
Verschillende bereidingen met chocolade


