Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN 2 MAART TOT EN MET 30 APRIL

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Salade met huisgerookte parelhoenfilet

Uitgebakken spekjes, schilfers van Parmezaanse kaas, knoflookcroutons en romige Caesardressing

Lenteproeverij

Salade met lamsrollade en honingdressing

Gebakken kwartelborstje met appelcompote en saus van appelstroop

Spiesje van gebraden kalfsrosbief met portsiroop

Drieluik van visgerechtjes

Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door bieslookmayonaise

Bavarois van makreel geserveerd met wasabicrème

Gebakken coquille St. Jacques met zalf van rode biet en beurre blanc

Carpaccio van gekookte rode biet

Geserveerd met salade van rucola, appel en gehakte walnoten, begeleid door kruim van gerijpte geitenkaas en siroop van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Kogelbiefstuk

geserveerd met stamppot van rucola en Saint Agur (Franse blauwschimmel), partjes gebakken peer en saus van rode port

(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder de Saint Agur)

Filet van duurzaam varkensvlees

Geserveerd met een mosterd-kruidenkorstje, Parmezaanse kaas mousseline, groene asperges, lente-ui en kruidensaus

Duet van zalm en scampi’s

In knoflook en kruiden gestoofde Noorse zalmfilet en gepelde scampi’s

geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

Bonbon van gegrilde courgette

Gevuld met groenterisotto, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumsaus

-vegetarisch-

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop

Bavarois van aardbeien

Begeleid door witte chocolademousse

Allemaal Koek

Lasagne van kletskoppen en pure chocolademousse

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus

Gouds stroopwafelijs