Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 38,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN VRIJDAG 1 SEPTEMBER T/M ZONDAG 29 OKTOBER
Voorgerechten
Keuze uit:
Salade met huisgerookte parelhoenfilet
Geserveerd met uitgebakken spekjes, schilfers van Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met een gemengde salade, geraspte 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en rucola-pesto
Parade van paddestoelen
Bitterbal van paddestoelen met crème van Aceto Balsamico
Romige soep van paddestoelen
Salade met gebakken paddestoelen, blokjes truffelkaas en truffeldressing
-vegetarisch-
Bonbon van gerookte Noorse zalm
Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm met mierikswortelcrème
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Langzaam gegaarde rundersukade
Geserveerd met rucolastamppot, uiencompote en rodewijnsaus
In de oven geroosterde pompoen
Geserveerd met risotto, roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en romige saliesaus
-vegetarisch-
Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques
Geserveerd met risotto, peultjes en geglaceerde bospeen, begeleid door een saus van vadouvan
Medaillon van kalfsvlees
Begeleid door paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop
Semifreddo van Goudse stroopwafels
Begeleid door bavarois van karamel en butterscotchsaus
Proeverij van bosvruchten
Cheesecake met bosbessengelei, sorbetijs van bramen en bavarois van frambozen


