Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Begeleid door een gemengde salade met gebakken paddestoelen en spekjes, geraspte Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
€ 13,00
Dungesneden gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelandse hert
Begeleid door een salade
met geroosterde pompoen, crumble van walnoten en siroop van rode port
met geroosterde pompoen, crumble van walnoten en siroop van rode port
€ 15,50
Rode bieten carpaccio
geserveerd met gekaramelliseerde geitenkaas,appelcompote en hazelnootcrème
-vegetarisch-
€11,50
Drieluik van wildzwijn
Salade met huisgerookte wildzwijn, geroosterde pompoen en dressing van Pedro Ximénez
Bitterbal van wildzwijn begeleid door een crème van Aceto Balsamico
Gedroogde coppa van wildzwijn geserveerd met cranberrycompote
€14,50
Proeverij van visgerechtjes
Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm met bieslookmayonaise
Spiesje van gepelde scampistaartjes met dipsausje van vadouvan
Torentje van gerookte makreel, mango, avocado en rucola, begeleid door wasabicrème
€ 13,50
Torentje van avocado
Met geroosterde pompoen en crumble van walnoten, geserveerd met een salade van veldsla, rucola en dressing van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
€ 11,00
Salade met huisgerookte fazantenborst
Geroosterde pompoen, gebakken paddestoelen en spekjes, begeleid door dressing van Pedro Ximenez
€ 13,50
Palet van wildgerechtjes
Een selectie van 4 gerechtjes met wild
€ 17,50
WARME VOORGERECHTEN
Gebakken coquilles Saint Jacques
Begeleid door zalf van geroosterde pompoen en saliesaus
€ 15,50
Krokant gebakken kalfszwezerik
Geserveerd met zalf van zoete aardappel en gemberjus
€ 17,50
Parade van paddestoelen
Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen en gorgonzola
Kroketje van paddestoelen geserveerd met truffelmayonaise
Romige soep van paddestoelen
-vegetarisch-
€ 13,50
SOEPEN
Romige soep van paddestoelen
Geserveerd met truffelroom
-vegetarisch-
€ 7,00
Soep van geroosterde pompoen
Geserveerd met kruimels van gerijpte geitenkaas
-vegetarisch-
€ 7,00
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Risotto met gestoofde paddestoelen
En groene asperges, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus
€ 24,50
Couscous met geroosterde pompoen en rucola
En 1 jaar oude Stolwijkse kaas, crumble van walnoten, spies van pompoen en romige saliesaus
€ 24,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Met paddestoelenrisotto en spinazie, geserveerd met een schuimige saus met oesterzwammen
€ 25,50
Noorse zalmfilet
Geserveerd met zalf van zoete aardappel, groene asperges en saliesaus
€ 25,00
Gebakken coquilles St. Jacques
Begeleid door rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en morieljessaus
€ 26,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Stoverij van haas
In saus van paddestoelen, spekjes en zilveruitjes, begeleid door gestoofd Gieser Wildeman peertje en stamppot van zoete aardappel, wortel en ui
€ 25,50
Rosé gebraden fazantenborst
Geserveerd met aardappelmousseline, roomzuurkool en gestoofd Gieser Wildeman peertje, begeleid door morieljessaus
€ 28,50
Filet van het Nieuw-Zeelands hert
Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus
€ 32,50
Tournedos van de ossenhaas
Gegratineerd met gorgonzola, geserveerd met rucolastamppot, gebakken partjes peer en saus van rode port
(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder gorgonzola)
€ 34,50
Duet van kalfsvlees
Medaillon en krokant gebakken zwezerik begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus
€ 31,50
Wildzwijnsmedaillons
Geserveerd met stamppot van spruitjes, gestoofd Gieser Wildeman peertje en romige pepersaus