Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Begeleid door een gemengde salade met gebakken paddestoelen en spekjes, geraspte Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

€ 13,00

Dungesneden gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelandse hert

Begeleid door een salade
met geroosterde pompoen, crumble van walnoten en siroop van rode port

€ 15,50

Rode bieten carpaccio

geserveerd met gekaramelliseerde geitenkaas,appelcompote en hazelnootcrème

-vegetarisch-

€11,50

Drieluik van wildzwijn

Salade met huisgerookte wildzwijn, geroosterde pompoen en dressing van Pedro Ximénez

Bitterbal van wildzwijn begeleid door een crème van Aceto Balsamico

Gedroogde coppa van wildzwijn geserveerd met cranberrycompote

€14,50

Proeverij van visgerechtjes

Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm met bieslookmayonaise

Spiesje van gepelde scampistaartjes met dipsausje van vadouvan

Torentje van gerookte makreel, mango, avocado en rucola, begeleid door wasabicrème

€ 13,50

Torentje van avocado

Met geroosterde pompoen en crumble van walnoten, geserveerd met een salade van veldsla, rucola en dressing van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 11,00

Salade met huisgerookte fazantenborst

Geroosterde pompoen, gebakken paddestoelen en spekjes, begeleid door dressing van Pedro Ximenez

€ 13,50

Palet van wildgerechtjes

Een selectie van 4 gerechtjes met wild

€ 17,50

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles Saint Jacques

Begeleid door zalf van geroosterde pompoen en saliesaus

€ 15,50

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met zalf van zoete aardappel en gemberjus

€ 17,50

Parade van paddestoelen

Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen en gorgonzola

Kroketje van paddestoelen geserveerd met truffelmayonaise

Romige soep van paddestoelen

-vegetarisch-

€ 13,50

SOEPEN

Romige soep van paddestoelen

Geserveerd met truffelroom

-vegetarisch-

€ 7,00

Soep van geroosterde pompoen

Geserveerd met kruimels van gerijpte geitenkaas

-vegetarisch-

€ 7,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Risotto met gestoofde paddestoelen

En groene asperges, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus

€ 24,50

Couscous met geroosterde pompoen en rucola

En 1 jaar oude Stolwijkse kaas, crumble van walnoten, spies van pompoen en romige saliesaus

€ 24,50

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

Met paddestoelenrisotto en spinazie, geserveerd met een schuimige saus met oesterzwammen

€ 25,50

Noorse zalmfilet

Geserveerd met zalf van zoete aardappel, groene asperges en saliesaus

€ 25,00

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en morieljessaus

€ 26,50

VLEES HOOFDGERECHTEN

Stoverij van haas

In saus van paddestoelen, spekjes en zilveruitjes, begeleid door gestoofd Gieser Wildeman peertje en stamppot van zoete aardappel, wortel en ui

€ 25,50

Rosé gebraden fazantenborst

Geserveerd met aardappelmousseline, roomzuurkool en gestoofd Gieser Wildeman peertje, begeleid door morieljessaus

€ 28,50

Filet van het Nieuw-Zeelands hert

Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus

€ 32,50

Tournedos van de ossenhaas

Gegratineerd met gorgonzola, geserveerd met rucolastamppot, gebakken partjes peer en saus van rode port

(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder gorgonzola)

€ 34,50

Duet van kalfsvlees

Medaillon en krokant gebakken zwezerik begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus

€ 31,50

Wildzwijnsmedaillons

Geserveerd met stamppot van spruitjes, gestoofd Gieser Wildeman peertje en romige pepersaus

€ 25,50