Beleef

DE MALLEMOLEN THUIS MENU

OMDAT SOMMIGE GASTEN NOG NIET UIT ETEN WILLEN

Wij verzoeken u uw bestelling voor dezelfde dag voor 15:00 uur telefonisch door te geven (0182-515430) of per mail info@restaurantdemallemolen.nl
Indien u na 15:00 uur nog iets wil bestellen, kan dit eventueel na telefonisch overleg.
U kunt uw bestelling ophalen van woensdag tot en met zondag tussen 16:30 uur en 17:30 uur, afrekenen kan met pin.
Als u een mail met uw bestelling stuurt, zullen wij deze binnen 24 uur bevestigen. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen,
vragen wij u ons even te bellen om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u een allergie of een dieet, meld het ons!

Soepen en hoofdgerechten dient u thuis nog op te warmen (bereidingswijze wordt bijgevoegd).

Broodspreads (zonder brood)

€ 3,50
Keuze uit:

Olijventapenade

Knoflookkruidenroomkaas

Soepen

€ 6,50
Keuze uit:

Soep van pomodori tomaten met groene pesto

Op vegetarische basis, dit gaat per halve liter (genoeg voor 2 personen)

Romige courgettesoep

Op vegetarische basis, dit gaat per halve liter (genoeg voor 2 personen)

Voorgerechten

€ 8,00
Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumdressing

Bonbon van gerookte en gemarineerde Noorse zalm

Geserveerd met bieslookcrème

Rosé gebraden kalfsrosbief

Geserveerd met tonijnmayonaise en salade van rucola en veldsla

Salade met biologische couscous

Met gegrilde courgette en aubergine, gerijpte geitenkaas, walnoten en dressing van groene pesto
-vegetarisch- 

Hoofdgerechten

€ 17,50
Keuze uit:

Langzaam gegaarde rundersukade

Geserveerd op zomerse rucolastamppot met zongedroogde tomaatjes en kruidenjus

Gebakken Noorse zalmfilet

Met gratinkorst van groene kruiden en oude Stolwijkse kaas, geserveerd met een garnituur van geroosterde bospeen, groene asperges en gebakken aardappeltjes, begeleid door beurre blanc
Wij adviseren hierbij het gebruik van een oven.

Gebakken runderentrecote (supplement € 2,50)

Geserveerd met mix van zomergroenten, gebakken aardappeltjes en knoflook-kruidensaus
Wij adviseren hierbij het gebruik van een oven.

Tagliatelle met rucola

Met zongedroogde tomaatjes, geroosterde paprika en spinazie, gereserveerd met romige saus van groene pesto
-vegetarisch- 

Nagerechten

€ 6,50
Keuze uit:

Kwartet van buitenlandse kazen

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve te Gouderak

Mousse van pure en witte chocolade

Vanille panna cotta

Geserveerd met gemarineerd zomerfruit