Kijk eens naar onze

DRIEGANGEN KEUZE LUNCH MENU

I.v.m. de coronamaatregelen zijn wij tot nader order gesloten voor lunch of diner.

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 34,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van runderribeye

Met marmelade van ui, schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas en rodewijndressing
 

Drieluik van visgerechtjes

Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm met bieslookcrème

Bavarois van forel met geserveerd met wasabimayonaise

Gebakken coquille St. Jacques met rode bieten risotto en beurre blanc

Cappucinno van paddestoelen

Met truffelroom

-vegetarisch-

Herfstparade

Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met cranberrycompote

Soep van geroosterde pompoen met kruimels van gerijpte geitenkaas

Salade met gerookte parelhoenfilet, gebakken paddestoelen en truffeldressing

Torentje van rode bieten tartaar

Met lauwwarme gerijpte geitenkaas en rucola, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico -vegetarisch- 

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Medaillon van kalfsvlees

Geserveerd met paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus

Proeverij van wild met portsaus

Stoverij van hert geserveerd met aardappelmousseline

Gebraden filet van de wilde houtduif op tutti frutti

Medaillon van wildzwijn met rodekool

Gebakken Noorse zalmfilet

Geserveerd op stamppotje van prei en pastinaak met rodewijnsaus

Risotto met verschillende soorten paddestoelen

geserveerd met roergebakken spinazie, spies van gebakken kastanjechampignons, schilfers van Parmezaanse kaas en truffelroom

-vegetarisch- 

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop.

Lauwwarme appelcrumble

Begeleid door romig vanille-ijs en karamelsaus

Parade van koffie

Mokka ijs, bavarois van espresso en chocolademousse met een vleugje Tia Maria