24 december Kerstavond, 1ste Kerstdag 25 december en 2de Kerstdag 26 december.
Prijs per persoon € 45,00
Bestellen kan tot en met woensdag 22 december, indien mogelijk (max. aantal).
Heeft u een dieetwens of eet u liever vegetarisch? Bel ons even, dan kunnen we met u overleggen en een passende oplossing voor u zoeken.
Gebruiksaanwijzing voor het verwarmen van de gerechten wordt bijgevoegd. Voor het verwarmen van het vishoofdgerecht is het fijn als u de beschikking heeft over een oven.
Kerstparade
bestaande uit:
Wildzwijnspaté
Buideltje van serranoham gevuld met kruidenkaas
Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm
Bavarois van forel
Lolly van geitenkaas met notencrunch
Bij deze parade serveren wij cranberrycompote en wasabimayonaise.
Romige soep van paddestoelen
met een vleugje Truffel
Hertenstoofpotje van Nieuw-Zeelands Hert
geserveerd met aardappelmousseline, rode kool en Gieser Wilderman stoofpeertje
Of
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet
begeleid door aardappelmousseline, in de oven van geroosterde rode biet en beurre blanc
Kerst compositie
van chocoladecake, vanille panna cotta en rood fruit
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.