Kijk eens naar ons

MalleMolenMenu

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN WOENSDAG 5 NOVEMBER TOT EN MET ZONDAG 28 DECEMBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Begeleid door een herfstsalade met uitgebakken spekjes en gebakken paddestoelen, geraspte Parmezaanse kaas en dressing van Aceto Balsamico

Seizoensparade

Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met wildzwijnscoppa en vijgencompote

Romige soep van paddestoelen

Kroketje van hazenragout met dip van cranberry

Bonbon van gerookte Noorse zalfmfilet

Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm, begeleid door zalf van avocado en wasabimayonaise

Drie bereidingen van pompoen

Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop

Romige soep van pompoen

Bitterbal van pompoen met crème van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Duet van wildzijnsmedailon en hertenbiefstuk

Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus

Stamppot van aardappel, geroosterde rode biet en rucola

Geserveerd met gegratineerde geitenkaas, crunch van walnoten, spies van rode biet en saus van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

Spies van coquilles St. Jacques en gepelde scampi’s

Geserveerd op peterseliecouscous met pastinaak, begeleid door geroosterde pompoen en saffraansaus

Kogelbiefstuk

Geserveerd met knolselderij-aardappelpuree, geroosterde groentemix van wortel, pastinaak en spruitjes, geserveerd met saus van rode port en rozemarijn

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote

Vanille panna cotta

Met compote van Gieser Wildeman stoofpeertjes en kaneelijs

Taartje van chocoladebrownie en mascarponecrème

Geserveerd met lauwwarme kersen en vanille-ijs