Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar ons
MalleMolenMenu
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN WOENSDAG 7 MEI TOT EN MET ZONDAG 29 JUNI
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, geraspte Parmezaanse kaas en basilicumdressing
Drieluik van aspergegerechtjes
Salade met Hollandse asperges, gekookte boerenachterham,
tartaar van scharreleieren en peterseliedressing
Romige aspergesoep
Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème
Proeverij van visgerechtjes
Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door bieslookmayonaise
Bavarois van makreel geserveerd met mierikswortelcrème
Gebakken coquille St. Jacques met roergebakken spinazie en beurre blanc
Groene salade met rucola, veldsla en groene asperges
Geserveerd met Brabantse biologische blauwschimmelkaas en tuinkruidendressing
-vegetarisch-
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam
Geserveerd met kruidenmousseline, Hollandse asperges en peterseliejus
Kalfsbiefstuk van het Waarde rund
Begeleid door aardappelmousseline met 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas, grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette geserveerd met saliesaus
Vegetarische Hollandse asperges
Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van scharreleieren en zacht-romige saus van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas
Gebakken Noorse zalmfilet
Begeleid door Hollandse asperges, gekookte peterselie-aardappeltjes en beurre blanc
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop
Taartje van frambozenbavarois
Geserveerd met mousse van witte chocolade
Allemaal Koek:
Torentje van kletskoppen en pure chocolademousse
Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus
Semifreddo van Goudse stroopwafels met karamelsaus


