Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar ons
MalleMolenMenu
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN WOENSDAG 5 NOVEMBER TOT EN MET ZONDAG 28 DECEMBER
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Begeleid door een herfstsalade met uitgebakken spekjes en gebakken paddestoelen, geraspte Parmezaanse kaas en dressing van Aceto Balsamico
Seizoensparade
Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met wildzwijnscoppa en vijgencompote
Romige soep van paddestoelen
Kroketje van hazenragout met dip van cranberry
Bonbon van gerookte Noorse zalfmfilet
Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm, begeleid door zalf van avocado en wasabimayonaise
Drie bereidingen van pompoen
Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop
Romige soep van pompoen
Bitterbal van pompoen met crème van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Duet van wildzijnsmedailon en hertenbiefstuk
Geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus
Stamppot van aardappel, geroosterde rode biet en rucola
Geserveerd met gegratineerde geitenkaas, crunch van walnoten, spies van rode biet en saus van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
Spies van coquilles St. Jacques en gepelde scampi’s
Geserveerd op peterseliecouscous met pastinaak, begeleid door geroosterde pompoen en saffraansaus
Kogelbiefstuk
Geserveerd met knolselderij-aardappelpuree, geroosterde groentemix van wortel, pastinaak en spruitjes, geserveerd met saus van rode port en rozemarijn
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote
Vanille panna cotta
Met compote van Gieser Wildeman stoofpeertjes en kaneelijs
Taartje van chocoladebrownie en mascarponecrème
Geserveerd met lauwwarme kersen en vanille-ijs



