Kijk eens naar ons

MalleMolenMenu

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN WOENSDAG 7 MEI TOT EN MET ZONDAG 29 JUNI

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, geraspte Parmezaanse kaas en basilicumdressing        

Drieluik van aspergegerechtjes

Salade met Hollandse asperges, gekookte boerenachterham,

tartaar van scharreleieren en peterseliedressing

Romige aspergesoep

Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème

 

Proeverij van visgerechtjes

Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door bieslookmayonaise

Bavarois van makreel geserveerd met mierikswortelcrème

Gebakken coquille St. Jacques met roergebakken spinazie en beurre blanc

Groene salade met rucola, veldsla en groene asperges

Geserveerd met Brabantse biologische blauwschimmelkaas en tuinkruidendressing

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam

Geserveerd met kruidenmousseline, Hollandse asperges en peterseliejus

Kalfsbiefstuk van het Waarde rund

Begeleid door aardappelmousseline met 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas, grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette geserveerd met saliesaus

Vegetarische Hollandse asperges

Geserveerd met gekookte peterselie-aardappeltjes, tartaar van scharreleieren en zacht-romige saus van 1 jaar oude Stolwijkse boerenkaas

Gebakken Noorse zalmfilet

Begeleid door Hollandse asperges, gekookte peterselie-aardappeltjes en beurre blanc

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop

Taartje van frambozenbavarois

Geserveerd met mousse van witte chocolade

Allemaal Koek:

Torentje van kletskoppen en pure chocolademousse

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus

Semifreddo van Goudse stroopwafels met karamelsaus