Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN VRIJDAG 1 MAART TOT EN MET 28 APRIL
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, gebakken spekjes en basilicumdressing
Proeverij van kaasgerechtjes
Gemengde salade met gorgonzola, peer en notendressing
Kroketje van 2 jaar oude Stolwijkse kaas met chilimayonaise
Lauwwarme geitenkaas met honing en walnoten
-vegetarisch-
Lenteproeverij
Salade met reepjes huisgerookt lamsvlees, groene asperges en kruidendressing
Gebakken kwartelborstje met appelcompote en saus van rinse appelstroop
Spiesje van gebraden kalfsrosbief met portsiroop
Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met ‘pulled’ Noorse zalm
Op smaak gebracht met bieslook, kappertjes en ui, begeleid door mierikswortelcrème
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Kogelbiefstuk
Geserveerd met stamppot van rucola en gorgonzola, partjes gebakken peer en saus van rode port
(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder gorgonzola)
Filet van Gaasterlander kruidenvarken
Met Parmezaanse kaas mousseline, grove ratatouille van paprika, aubergine en courgette, begeleid door kruidenjus
Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques
Begeleid door groene kruiden risotto, geglaceerde bospeen en bearnaisesaus
Steak van gegrilde knolselderij
Geserveerd met kruidenmousseline, geglaceerde bospeen, geroosterde amandelen en romige saus van salie
-vegetarisch-
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote
Passievruchtbavarois
Geserveerd met mangosorbetijs
Lasagne van kletskoppen
Met pure en witte chocolademousse, begeleid door kersensorbetijs