Alles over de Mallemolen


      

‘Liked’ u onze pagina op facebook?

Een lunch of diner bij restaurant de Mallemolen is bij voorbaat al geslaagd.

In de op de “Franse keuken” gebaseerde keuken wordt met passie en hartstocht gewerkt aan prachtige gerechten met de beste ingrediënten. Veel regionale producten, maar ook het allerbeste dat binnen en buitenland te bieden hebben wordt verwerkt tot een prachtig plaatje voor het oog en voor de smaakpapillen.

We noemen het monumentale grachtenpand waar restaurant de Mallemolen in zit ons ‘thuis’. We zitten vlak bij het prachtige historische hart van Gouda en op een steenworp afstand van de Hollandse IJssel. De sfeervolle en intieme ambiance en de zeer kleinschalige opzet zorgen er voor dat in goed gezelschap genieten van diner en lunch gegarandeerd is. Persoonlijke aandacht voor uw wensen wordt door ons gegarandeerd.

Restaurant de Mallemolen beschikt over 35 couverts per middag of avond en is dus uitermate geschikt voor kleine partijen, zoals bijvoorbeeld zakendiners, jubilea, trouwdiners en diners in huiselijke setting.

Arrangementen

Er is bij restaurant de Mallemolen héél veel mogelijk. Iedere mogelijke gelegenheid en iedere optie in het menu of de opstelling kunnen we hier wel noemen, maar dat wordt een enorme lijst. Wilt u iets speciaals, dan hopen we dat u ons belt. Samen met u stellen we dan een perfecte middag of avond samen die precies aan uw verwachtingen voldoet. Belt u ons op 0182-515430

Call Now Button